Siirry sisältöön

UUTISET

Loimun kotiotteluputki päättyy lauantain paikallismatsiin

Kolmatta kauttaan lentopallon Mestaruusliigassa pelaava TUTO Volley hakee edelleen avausvoittoa paikallisvastustaja Raision Loimusta. Turkulaisleirissä hierotaan kenties käsiä ennen lauantaina Raisiossa pelattavaa paikalliskamppailua, sillä lähtökohdat avausvoiton nappaamiseen lienevät nyt herkullisemmat kuin kertaakaan aiemmin. Loimulla on allaan kaksi vähän heikompaa ottelua, kun taas TUTO Volley on saanut huilata ja harjoitella rauhassa. Lähtökohdat ovat siis hyvin erilaiset. Loimun joukkueessa tiedostetaan kahden edellisen pelin mollivoittoisuus ja halu pestä kasvot naapuriseuran kustannuksella hyvän kotiyleisön edessä on kova.

– TUTO Volleyn palatessa pitkähköltä pelitauolta ja meidän hieman haporoidessa viime peleissä, peli Kerttulassa on arvoituksellinen. Terveystilanne on viime aikoina, ainakin näin valmentajan näkövinkkelistä, aiheuttanut jännitystä. Meillä kuitenkin tilanne nyt kohtuu hallinnassa. Paikallispeli on aina niin herkullinen juttu, joten tervetuloa Kerttulaan, kommentoi Loimun päävalmentaja Kari Raatikainen.

Myös TUTO Volleyn päävalmentaja Jani Niskakangas on odottavaisin mielin:

– Palaamme kolmen viikon ottelutauolta ja odotan kentälle nälkäistä ja virkeää Tutoa. Olemme saaneet parannella pieniä vaivoja sekä harjoittelussa ollaan keskitytty hyökkäyspelin hiomiseen. Loimu on laadukas joukkue etenkin torjunta- ja hyökkäyspelaamisessa. Meidän on onnistuttava syöttö-vastaanotto pelissä, jotta pystymme tylsyttämään Loimun vahvuuksia. Paikallisderbyt sytyttää aina! Tämän kauden kohtaamisissa on ollut hieno tunnelma ja lisätään tähän peliin vielä lisää kierroksia. Nähdään lauantaina!

Otteluisäntänä toimii Silja Line, jonka edustajaksi otteluun saapuu ainakin lasten suosikki Harri Hylje! Ennen ottelua on Happy Hour kello 17-18, jonka aikana Apuvoima Oy tarjoaa hallin anniskeluteltassa kaikki juomat puoleen hintaan!

LOIMU vs TUTO VOLLEY
La 10.2. klo 18:00 (huom. aika)
Kerttulan liikuntahalli
Kisakatu 4, Raisio

Otteluisäntä: Silja Line
Ennakkoliput: Seat 4 me

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös