Siirry sisältöön

UUTISET

Maailmantähti Watten palaa juurilleen Turun seudulle ”maksamaan takaksin”

Maailman kovimpiin lentopallomaajoukkueisiin lukeutuvan USAn pelaajistoon vakikasvona jo vuosikaudet kuulunut Dustin Watten palaa elokuun puolivälissä Turun seudulle, josta hänen upeaksi muodostunut ammattilaisuransa sai alkunsa yhdeksän vuotta sitten. Kaliforniasta kotoisin oleva Watten pelasi Loimussa kaksi kautta ja hänet valittiin useasti Mestaruusliigan kuukauden tähdistökentälliseen sekä koko kauden all starin liberoksi. Suomen Mestaruusliigan jälkeen Watten on pelannut Ranskassa, Brasiliassa, Puolassa sekä Saksassa niin paikallisia liigoja kuin Mestareidenkin Liigaa. Ensi kaudeksi Watten palaa kivikovaan Puolan Plusliigaan.

Watten otti itse yhteyttä Loimuun ja kertoi tulevansa Suomeen lomalle Loimun aikaisen pelikaverinsa Eemeli Koukin vieraaksi. Samalla hän haluaisi maksaa takaisin paikalliselle lentopalloyhteisölle siitä mahdollisuudesta ja tuesta, jonka hän uransa alussa täältä sai. Watten ehdotti että hän voisi vetää muutamat harjoitukset paikallisille lentopallon ja biitsin pelaajille. Hän halusi harjoituksiin osallistumiselle pienen osallistumismaksun, jotta hän voisi lahjoittaa nämä paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Ja korostaakseen isoa arvostusta Loimua ja Turun seutua kohtaan hän haluaa tuplata kerätyn potin omasta taskustaan. Hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui Loimun kumppani Reilu Fiilis, joka kerää Raisiossa varoja vähävaraisten perheiden lapsien harrastustoiminnan tukemiseen.

Loimu sai ”Dustin is back” -treenien järjestelyihin avukseen Turku Beach Volleyn. Harjoitukset järjestetään junioreille perjantaina 16.8. klo 16:30 alkaen Turun Urheilupuiston beach volley kentillä. Harjoitus on vastaanotto- ja puolustuspainotteisia ja yksilöllisiä, joten ne sopii kaikille yli D-juniori-ikäisille lentopallon ja beach volleyn pelaajille. Harjoitus kestää noin 1,5 tuntia ja sen jälkeen on puolen tunnin keskustelutilaisuus Wattenin kanssa, jonka aikana hän kertoo nuorille mm. urastaan ja esimerkiksi ravintoasioista, joissa hän on koko lentopallomaailman tarkimpia urheilijoita. Osallistujia voidaan ottaa mukaan maksimissaan 16, mutta jos tulijoita olisi enemmän, niin heti ensimmäisen treenin keskusteluosuuden jälkeen otetaan hietikolle toinen treeniryhmä klo 18:30 alkaen. Leirille ilmoittaudutaan osoitteeseen info@raisionloimu.fi. Hyväntekeväisyyteen lahjoitettava osallistumismaksu on 10€ ja se maksetaan paikanpäällä ennen harjoituksia. Maanantaina 19.8. vastaava tapahtuma järjestetään aikuisille. Aikuisten treenien ilmoittautumiset ottaa vastaan Turku Beach Volley www.turkubeachvolley.fi sivuston ja tbv@turkubeachvolley.fi meiliosoitteen kautta.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös