Siirry sisältöön

UUTISET

1.3. VaLePa saapuu Raisioon keskiviikkona – yleisöllä mahdollisuus auttaa Ukrainaa

Loimun lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu isketään Kerttulan liikuntahallissa keskiviikkona 2. maaliskuuta kello 18:30 alkaen. Tämä ottelu VaLePaa vastaan piti pelata jo aiemmin, mutta se siirtyi koronan takia. VaLePalla on siirtynyt muitakin otteluita koronan ja Mestareiden Liigaan osallistumisen vuoksi ja tämän takia Mestaruusliigan sääntöjä muutettiin niin, että runkosarjan paremmuutta ei ratkaise yhteensä saalistetut pisteet, vaan pistekeskiarvo. Sääntömuutoksen jälkeen sarjakärjeksi nousseelle VaLePalle käsillä olevat runkosarjan viimeiset viikot olisivat olleet kohtuuttoman kovaa otteluruuhkaa ilman muutaman ottelun pelaamatta jättämistä.

 

Sekä Loimu että VaLePa hävisivät viime viikolla Tiikereille luvuin 3-2. Keskiviikon keskinäisen ottelun jälkeen VaLePan otteluohjelma jatkuu hurjana, kun se kohtaa Hurrikaanin ja Akaan kahden päivän taukorytmillä. Loimulla on runkosarjassa edessään vielä vierasottelut Ducksia, Hurmosta ja Savo Volleyta sekä kotiottelu Hurrikaania vastaan. Loimun taistelee päätöskierroksilla runkosarjan sijoista 5.-7., joten panoksia riittää pudotuspeliasetelmia ja -vastustajaa ajatellen.

 

Loimun joukkueesta eivät viime viikonlopun ottelussa pelanneet Sebastian Pozo Hernandez, Tayeb Einisamarein sekä Eetu Kulmala. Kolmikon keskiviikon pelikunto ratkennee pelipäivän aamuharjoituksissa. Myös VaLePalla on ollut haasteita loukkaantumisten kanssa etenkin keskitorjuja- ja hakkuriosastoilla, mutta isolla budjetilla Mestaruusliigaa ja Mestareiden Liigaa varten kootulla joukkueella riittää kokoonpanossa leveyttä.

 

Otteluisäntänä toimii Jäspi-tuotteita valmistava Kaukora ja ottelu alkaa heidän avauspallon heitolla keskiviikkona Kerttulassa kello 18:30.

 

Loimu kantaa kortensa kekoon ukrainalaisten auttamisessa ja ottelussa kerätään avustuksia sodasta kärsiville. Loimun talkoolaisille tulee SPR:n keräyslippaat, joihin toivotaan joko käteistä tai Mobile Pay lahjoituksia. Näiden lisäksi on mahdollista lahjoittaa myös konkreettista tavaraa, joka toimitetaan Suomessa asuvien ukrainalaisten kautta perille sotatoimialueelle. Alla on lista tuotteista mitä Kerttulaan voi toimittaa. Ne toimitetaan pahvilaatikoissa tai muovipusseissa, jonka päällä lukee mitä se sisältää.

 • Kipulääkkeet: Burana, Panadol
 • Haavanhoitotarvikkeet, kuten esim. haavahuuhde
 • Hygieniatuotteet, hammasharjat, hammastahnat ym.
 • Vinyylikäsineet, kasvomaskit, käsidesi
 • Taskulamput ja paristot
 • Makuupusseja, vilttejä
 • Kertakäyttölautaset ja -mukit sekä ruokailuvälineet
 • Pieniä kattiloita ja säilytyslaatikoita
 • Kuivia ruokatarvikkeita: puurot, keksit, kuivaliha, tee, kahvi, veteen tehtävä kaakao, nuudeli ym.
 • Lapsille pieniä pehmoleluja, värityskirjoja, kyniä, villasukkia, vaippoja, äidinmaidon korviketta
 • Kuuleman mukaan aikuisten vaatteita on riittävästi, eli niitä ei oteta vastaan

 

LOIMU vs VALEPA
Ke 2.3. klo 18:30
Kerttulan liikuntahalli, Raisio

Ennakkoliput Seat 4 Me:stä
Ottelun Facebook-tapahtuma

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös