Siirry sisältöön

UUTISET

10.1. Eemeli Kouki liittyy Loimuun ennen keskiviikon Tiikerit-ottelua

Loimu pelaa keskiviikkona erittäin tärkeän lentopallon Mestaruusliigan kotiottelun, kun raisiolaisten kanssa samoista sarjasijoituksista kamppaileva Kokkolan Tiikerit saapuu Kerttulaan vierailulle. Kolmen ottelun tappioputkessa oleva Loimu saa otteluun piristysruiskeen, kun joukkueen kokoonpanon liittyy kokenut entinen maajoukkuepelaaja ja Loimun oman juniorikoulun kasvatti yleispelaaja Eemeli Kouki (32-v, 194 cm). Samalla oman juniorikoulun kautta Mestaruusliigajoukkueeseen nousseiden pelaajien määrä nousee jo kymmeneen.

Loimun yleispelaajaosasto on ollut vajaa syksystä alkaen, jolloin dominikaaniyleispelaaja Wilfrido Hernandez ei päässytkään matkustamaan Suomen lupa-ongelmien vuoksi. Loimu on mennyt alkukauden kolmella yleispelaajalla, mutta nyt peli- ja harjoitusvahvuuteen saadaan neljäskin yleispelaaja.

  • Syksy meni itsellä aika pitkälti koulu- ja muutamat työhommat edellä, joten aikaa ei jäänyt oikein muuhun kuin fysiikan tekemiseen ja ylläpitämiseen. Kun hommat rauhoittuivat ennen joulua, aloin hiljalleen käydä treeneissä myös sitä silmällä pitäen, jos vielä ehtisi hyppäämään mukaan loppukaudeksi johonkin. Loimu valikoitui hyväksi vaihtoehdoksi, kun Mika Rantanen kyseli treeneihin jo syksyllä ja olimme jutelleet Aapelin kanssa, että olisi mahtavaa pelata samassa joukkueessa ensimmäistä kertaa, kommentoi innokkaana Mestaruusliigaan palaava Kouki.

Loimussa lentopallo-oppinsa saanut Kouki debytoi oranssissa paidassa Mestaruusliigassa vuonna 2008. Tämän jälkeen hänelle on kertynyt mittava määrä lentopallokokemusta niin kotimaissa kuin ulkomaidenkin kentillä. Kotimaan pääsarjassa hän on edustanut Loimun lisäksi Lakkapäätä, Hurrikaania ja TUTO Volleyta. Ulkomaan pääsarjakokemusta on kertynyt Romaniasta, jossa hän edusti Steua Bukarestia kaudella 2017-2018. Maaotteluita hän on pelannut 36 kappaletta.

  • Joukkueella on mennyt kausi todella mukavasti ja haluan osaltani tuoda laajuutta ja kokemusta sekä toivon mukaan myös menestystä loppukaudelle. Ajatuksissa on myös aina ollut jossain kohtaa paluu juurille omaan kasvattajaseuraan yli 10 vuoden tauon jälkeen, hymyili Kouki ympyrän sulkeutuessa.

Kokkolan Tiikerit vieraili juuri lauantaina Turun seudulla ja hävisi hieman yllättäen TUTO Volleylle lukemin 3-2. Tiikereiden kokoonpanosta kyseisessä ottelussa puuttui kaksi joukkueen kolmesta yleispelaajasta ja tämän vuoksi hakkuri Daniel Thiessen joutui vieraalle tontille yleispelaajaksi. Tiikerit eivät olleet ehtineet harjoittelemaan uudella kokoonpanollaan lainkaan, mutta keskiviikon Loimu-otteluun mennessä heillä on aikaa hioa uusiakin kuvioitaan. Päävalmentaja Mikko Keskisipilä esitti lauantain ottelun jälkeen toiveen, että keskiviikkoon mennessä kokoonpanon löytyisi lisää aitoja yleispelaajiakin.

Loimun ja Tiikereiden välinen ottelu alkaa keskiviikkona Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa kello 18.30. Tunti ennen ottelun alkua alkaa Loimun Happy hour, jonka aikana otteluisäntä Naantalin Aurinkoinen tarjoaa kinuskikermakakkua kahvin kera sadalle ensimmäiselle.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös