Siirry sisältöön

UUTISET

11.2. Loimulle kauden toinen tyylipuhdas pelireissu Kyy Yorkiin

Loimu suoritti lauantaina kauden toisen retkensä sarjanousija Kyyjärven Kyky-Betsetin vieraaksi Kyyjärvelle, jota leikkisästi myös Kyy Yorkiksi on kauden aikana kutsuttu. Toinen vierailu oli yhtä tyly kuin ensimmäinenkin eikä Loimu antanut vieläkään isännille erävoittokaan, kun voittonumeroiksi kirjattiin 0-3 (17-25, 19-25, 17-25). Kun samaan aikaan Savo Volley yllätti Akaa-Volleyn, ovat Loimu ja Akaa-Volley molemmat sarjataulukossa 48 pisteessä, mutta akaalaisilla on yksi peli vähemmän pelattuna.

 

Loimu aloitti ottelun terävästi ja johti heti kättelyssä luvuin 1-5 keskipelaaja Joaquin Layusin tehtailtua kaksi pistettä torjunnoilla ja yhden hyökkäämällä. Vieraiden vahva rynnistys jatkui erän loppuun asti eikä Kyky-Betset päässyt parhaimmillaan kuin kolmen pisteen päähän. Torjuntapisteitä Loimulle kertyi jo avauserään viisi kappaletta.

 

Toinen erä alkoi vähän ensimmäisen kaltaisesti ja isäntien ensimmäisellä aikalisällä oltiin tilanteessa 6-11. Tällä kertaa isännät onnistuivat nousemaan erän puolivälissä pisteen päähän, mutta Loimu repäisi piste-eron takaisin Joonas Jokelan hyökkäysten avulla. Pitkän erätauon jälkeinen kolmaskaan erä ei tuonut muutosta ottelun kulkuun, vaan Loimu repäisi jälleen alussa eron joka kesti erän ja ottelun loppuun asti, joten oikeastaan missään vaiheessa iltapuhdetta Loimun puhdas vierasvoitto ei ollut uhattuna.

 

Loimun valmennus peluutti Eemeli Koukia Sebastian Pozo Hernandezin paikalla yleispelaajana koko ottelun ajan. Ottelun loppupuolella vaihdosta irti pääsivät myös libero Aatu Kulmala sekä passari Janne Pyhäjärvi ja hakkuri Aapeli Kouki. Kaikki vaihdot onnistuivat erittäin hyvin ja tuovat jälleen lisävaihtoehtoja tuleviinkin peleihin.

 

Ottelun paras pistemies oli Loimun hakkuri Joonas Jokela, joka teki 14 pistettä. Yleispelaaja Väinö Rahko jäi hänestä vain yhden ja keskipelaaja Joaquin Layus kolme pistettä. Argentiinalaiskeskari palkittiin Loimun parhaaksi pelaajaksi, kun 11 pisteen lisäksi tehot olivat +10 ja torjuntapisteitä kertyi kuusi kappaletta. Eemeli Koukin 10 pistettä oli hänen paluukauden tähän asti paras saalis. Kyky-Betsetin puolelta parhaan pistesaaliin (12 pistettä) kokosi yleispelaaja Aivars Petrusevic ja joukkueen parhaaksi pelaajaksi valittiin ex-loimulainen passari Mauri Kurppa.

 

Loimun seuraava ottelu on perjantaina kotikentällä, kun PerPo matkustaa Rovaniemeltä Raisioon.

 

KATSO MYÖS: Tilastot

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös