Siirry sisältöön

UUTISET

29.1. Savo Volley tyly isäntä Suonenjoella

Loimulle jäi huono maku suuhun vierailusta Suonenjoelle, vaikka Suomen mansikkapitäjästä olisi voinut jäädä mukavan makeakin maku suuhun. Viikonlopun Itä-Suomen kiertueen toisesta ottelusta tuli pikainen lähtö pitkälle kotimatkalle, kun isännät pitivät kaikki sarjapisteet itsellään 3-0 (25-19 25-13, 25-21) voitolla. Savo Volleyn vahva esitys oli osoitus savolaisten sarjasijoitusta isommasta potentiaalista kevään ratkaisuotteluita ajatellen.

Loimu oli koko ottelun ajan alakynnessä eikä joukkueesta löytynyt muun porukan reppuselkään ottajaa. Vakikokoonpanon lisäksi vastuuta saivat myös Eemeli Kouki, Aatu Kulmala, Janne Pyhäjärvi, Aapeli Kouki ja Seth Golleher. Vaihdosta kentälle tulleet täyttivät saamansa saappaat, mutta hekään eivät onnistuneet kääntämään ottelua. Kolmannen erän lopussa näytti hetken aikaa siltä, että Loimu voisi vielä saada pelinsä kulkemaan, mutta ryhtiliike jäi vain Janne Pyhäjärven syöttövuoron mittaiseksi.

Loimun vastaanotto toimi isäntien seitsemästä ässästä huolimatta kohtalaisesti, mutta hyökkäystehoja ei löytynyt. Savo Volley sen sijaan tuli vahvasti etenkin hakkuri Veikka Lindqvistin ja yleispelaaja Andrus Raadikin kautta. Ottelun paras pistemies oli Lindqvist 17 pisteellään. Raadikille pisteitä kertyi 14. Loimusta Joonas Jokela teki 9 ja Joaquin Layus 7 pistettä.

  • Meidän joukkuettamme ei ainakaan voi syyttää yrittämisen puutteesta. Yrittämisestä huolimatta ei vain tule onnistumisia. Syöttö ratkaisee paljon, ja meillä se ei tänään onnistunut, vastustajalla onnistui, kommentoi päävalmentaja Mika Rantanen.

KATSO MYÖS: Tilastot

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös