Siirry sisältöön

UUTISET

11.3. Otteluennakko: Blake Leesonin kausi päättyi ennen runkosarjan viimeistä kotiottelua

Pudotuspelipaikkansa jo varmistanut Loimu kohtaa torstaina runkosarjan viimeisessä kotiottelussa play offeihin pääsystä edelleen taistelevan Karelian Hurmoksen. Hurmoksella on torstain ottelussa isot panokset, sillä heillä on Raision ottelun jälkeen jäljellä enää kotiottelu Ettaa vastaan, jonka kanssa he ratkaisevat viimeisen pudotuspelipaikan saajan.

Loimu joutuu hakemaan tähän otteluun, ja koko loppukauteen, jälleen uuden hakkuriratkaisun, kun Blaken Leesonin sunnuntaisen loukkaantumisen jälkeiset tutkimukset ovat osoittaneet nilkan vaativan useiden viikkojen toipumisen. Vielä ei ole tehty lopullista päätöstä leikkauksesta, mutta sellainenkin voi nuorella jenkkipelurilla olla edessään. Loukkaantuminen oli harmittava takaisku Loimulle, sillä kesken kauden hakkuriksi siirtynyt keskitorjuja esitti todella lupaavia otteita uudessa roolissaan.

Loimulla on runkosarjassa edessään siis vielä kaksi ottelua, joissa päävalmentaja Kasper Vuorinen voi hakea toimivaa uutta konseptia jo oven takana olevia pudotuspelejä silmällä pitäen.

LOIMU vs HURMOS
to 12.3. klo 18:30
Kerttulan liikuntahalli Raisio
Ottelun Fb-event

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös