Siirry sisältöön

UUTISET

27.7. Loimulle toinen libero pääyhteistyökumppanin riveistä

Loimun joukkue syyskuun lopussa alkavaan uuteen Mestaruusliiga-kauteen täydentyy toisella liberolla, kun Esko Vuorinen saa rinnalleen liigakentille palaavan Roope Siliämaan. Syksyllä 2014 Mestaruusliigassa debytoinut 30-vuotias 185 senttiä pitkä libero palaa liigakentille Loimun pääyhteistyökumppani LähiTapiola Varsinais-Suomen riveistä, jossa hän työskentelee myyntivalmentajana ja myyjänä henkilöasiakkaiden parissa.

 

  • Loimu on minulle käytännössä uusi seura ja paikka, vaikka olenkin edelliset vuodet naapurikylässä asunut. Odotan mielenkiinnolla pääseväni uuteen seuraan, joka tavoittelee aina menestystä ja odotan sitä myös ensi kaudelta, kommentoi Siliämaa Loimu-sopimuksen allekirjoitettuaan.

 

Kuusamon Pallokarhujen kasvatti Siliämaan sopimus Loimun kanssa on yksivuotinen. Kasvattajaseuransa lisäksi hän on pelannut Napapiirin Pallokettujen ja LeKin riveissä ykkössarjaa. Mestaruusliigassa hän on kantanut neljän kauden aikana Joensuun Riennon, Team Lakkapään sekä TUTO Volleyn paitaa. Viime kaudella hän ei pelannut missään, vaan harjoitteli omatoimisesti fysiikkaa.

 

Uutta kautta ja uusia haasteita Siliämaa odottaa innolla:

  • Mukavaa ja mielenkiintoista palata takaisin liigatasolle välivuoden jälkeen. Töitä on tehtävänä ennen kauden alkua, mutta olen parhaimmassa fyysisessä kunnossa ikinä, eli valmis aloittamaan harjoittelun pallon kanssa. Ikääkin alkaa kertymään, niin toivotaan, että siitä on apua sekä itselle, että muuten varsin nuorelle joukkueelle.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös