Siirry sisältöön

UUTISET

12.11. Otteluennakko: ”Raision Zlatan” mittaa Upi Sivulan nykyvireen keskiviikkona Raisiossa

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu keskiviikkona Raisiossa, kun Loimu saa vieraakseen Akaa-Volleyn. Viikonloppuna molemmat ottelunsa Pohjois-Suomen kiertueella voittanut Loimu on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena ja kolmen ottelun voittoputkessa oleva Akaa-Volley neljäntenä. Loimulla tosin on muutamiakin otteluita kilpakumppaneitaan vähemmän pelattuna.

Joukkueet kohtasivat Loimun liiga-avauksessa Raisiossa syyskuun lopussa, jolloin Akaa-Volley oli avausottelussaan aaltoilevasti pelannutta Loimua niukasti parempi luvuin 3-2. Tuon avausottelun jälkeen Loimu on saanut pelinsä tasoa tasaantumaan, mutta myös akaalaisten peli on kehittynyt, kun mukaan on muun muassa liittynyt ex-loimulainen ja maajoukkueessakin monien vuosien ajan tahkonnut Urpo Sivula. Yksi lentopallokenttien väriläiskistä pääsee Raisiossa mittauttamaan nykyvireensä somessa ”Raision Zlataniksi” ristittyä tulisieluista Tamir Hershkoa vastaan.

Loimun ykkösnimi pohjoisen kiertueella oli molemmissa otteluissa parhaaksi pelaajaksi valittu Kasimir Vuorinen. Sunnuntain ottelussa Rovaniemellä vaihdosta ottelun aloittanut ”Raision Zlatan” ahersi myös kelpo iltapuhteen. Kylmässä ja lumisessa pohjoisessa eniten parannettavaa jäi brassihakkuri Windson Ferreiralle. Loimun peliä pyöritti Tomi Saarinen Joel Laakson ollessa edelleen sairastuvalla. Loimulla on muutaman muunkin pelaajan pelikunnon kanssa pieniä kysymysmerkkejä ilmassa, mutta isännät lähtevät hyvässä iskukunnossa haastamaan yhtä kauden päävastustajistaan.

Tsekkaa myös ottelun Facebook -event

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös