Siirry sisältöön

UUTISET

13.4. Jaetaanko Raisiossa mitaleita jo perjantaina?

Loimu voitti tiistaina Kuopio-hallissa pelatun ensimmäisen pronssiottelun luvuin 2-3, joten mitalit ovat katkolla Loimulle perjantaina Raisiossa. Jos ottelusarja ei katkea vielä perjantaina, pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu heti lauantaina niin ikään Raisiossa. Loimu ei ole voittanut mitalia 13 vuoteen ja Raisiossa ei ole jaettu mitaleita kauden päätteeksi 23 vuoteen, joten loppuviikolla on Loimun mitalinhohtoisesta historiasta huolimatta mahdollista nähdä ja kokea viime vuosikymmeninä harvinaista herkkua.

Pronssiottelusarjan avausottelu ei ollut pelillisesti korkealaatuinen, vaan se oli kahden vähän väsyneen ja pettyneen joukkueen mittelö. Mutta jos laatu ei ollut erinomainen niin loimulaisittain tulos oli. Ja vain sillä on merkitystä tässä vaiheessa kautta, kun pisteiden sijasta lasketaan otteluvoittaja ja niitä Loimulla on nyt yksi ja Savo Volley ei vielä yhtään.

Loimun joukkue on vuodenaikaan ja olosuhteisiin nähden hyvässä iskukyvyssä. Joukkueen virittäminen kohti kauden tärkeimpiä pelejä on siis onnistunut niin pelillisesti kuin fyysisestikin. Savolaisten puolella sen sijaan on ollut pientä epäonnea kokoonpanon kanssa, kun ensimmäistä pronssiottelussa puuttui leikkauspöydän kautta kautensa jo päättänyt Alexei Zhbankov sekä slovakkikeskitorjuja Jakub Kovac.

Loimun kotipronssiottelu(t) pelataan välierien kotipelien järjestelyin, joten numeroituja ennakkolippuja voi ostaa Seat 4 Me -palvelusta, mutta lippuja myydään myös hallilla tunti ja vartti ennen ottelua alkaen.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös