Siirry sisältöön

UUTISET

14.12. VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

Kauden alussa VaLePan tähtisikermää Raisiossa viiden erän verran kiusannut Loimu saa uuden mahdollisuuden mestarisuosikin kaatamiseen lauantaina, kun VaLePa saapuu vieraaksi Loimun perinteiseen Joulu-otteluun. Kuumassa vireessä oleva Loimu on voittanut kaksi edellistä peliään kotikentällään ja jahtaa tosissaan sarjan 4. sijaa. ValePa taistelee Mestaruusliigan piikkipaikasta Savo Volleyn kanssa ja lisäksi he ovat selvittäneet tiensä kuudentoista sakkiin CEV Cupissa ja välieriin Suomen Cupissa.

Lauantain ottelussa nähdään vastakkain muutamia mielenkiintoisia maajoukkueista tuttuja taistelupareja, kun eripuolille verkko asettuvat viime otteluissaan loistaneet maajoukkuehakkurit Samuli Kaislasalo ja Upi Sivula sekä Ruotsin maajoukkueyleispelaajat Erik Sundberg ja Viktor Lindberg. Lisäksi viime otteluissa loistaneet Loimun keskitorjujat Pablo Guzman ja Tuomas Koppanen saavat kovimman mahdollisimman haasteen verkon toiselle puolelle, jonne astelevat Tommi Siirilä ja Daniel Jansen Vandoorn, joka tosin oli poissa edellisestä pelistä ja hänen paikkaansa täytti Rami Rekomaa.

Myös passariosastolla nähdään mielenkiintoinen taistelu, kun VaLePan kokenut Mikko Esko yrittää juoksuttaa harhaan Loimun tasaväkisen kaksikon Tomi Saarinen – Kasper Vuorinen johdottamaa joukkoa. Molemmilla joukkueilla on hyviä vaihtoehtoja yleispelaajaosastolla ja onkin mielenkiintoista nähdä keiden päivän vireeseen päävalmentajat eniten luottavat.

Jouluotteluun on järjestetty jälleen monenlaisia erikoistempauksia. Otteluisäntä Osuuspankki tarjoaa OP-korttilaisille vapaan sisäänpääsyn ja 500:lle ensimmäiselle katsojalle (OP-kortilla tai ilman) ilmaisen joulupuuron. Otttelussa kuullaan joulumusiikkia ja arpajaisissa on pääpalkintoina joulukinkku ja jouluinen herkkukori. Ja fanituotepisteestä saa tietysti hyviä joululahjavinkkejä!

Loimu vs VaLePa
la 15.12. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli
Otteluisäntä: OP Turun Seutu
Ottelun Facebook-event

 

KIRJAILIJA, SIG-MUUSIKOITA JA SIG-PUKKI MUKANA PELISSÄ

Raisiossa vuonna 1978 perustettu SIG pääsi jo ensialbumillaan menestyksen makuun. Nyt SIG on saanut arvoisensa ja ansaitsemansa kirjan, Aku-Tuomas Mattilan kirjoittaman liki 300-sivuisen Portaat purppurasumuun (Sammakko).

Kirjan kirjoittaja sekä yhtyeen muusikoita on paikalla VaLePa-ottelussa ja lauantaina on oiva tilaisuus ostaa pukinkonttiin suuri pala raisiolaishistoriaa yksien kansien välissä omistajakirjoituksilla. Kirjan hinta on 25 €. Tarjolla on myös juhlavuoden SIG-lippiksiä. Katso lisää facesta: ”Portaat purppurasumuun”.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös