Siirry sisältöön

UUTISET

19.12. Loimu ja Hurrikaani iskevät välieräpaikasta

Lentopallon Suomen Cupon kaartumassa välierävaiheeseen, mutta yksi välieräjoukkue on vielä ratkaisematta ja se tehdään keskiviikkona Raisiossa, kun Loimu ja Hurrikaani iskevät yhteen. Muut välieräjoukkueet ovat VaLePa, Vantaa Ducks sekä ykkössarjasta välieriin ponnistava Karelian Hurmos.

Loimu viimeisteli viikonloppuna kahdesta tappiosta huolimatta kelvollisesti ennen tärkeää Cup-ottelua. Kun vastassa ovat VaLePa ja Hurrikaani, niin kahteen pisteeseen pitää olla tyytyväinen. Sunnuntain voiton myötä Hurrikaani otti myös ennakkosuosikin paineet niskaansa ennen yhdestä poikki systeemillä pelattavaa Cup-ottelua.

Loimu ja Hurrikaani ovat kohdanneet tällä kaudella Mestaruusliigassa kolmesti. Ensimmäinen ja kolmas kohtaaminen ovat osoittaneeti, että Hurrikaani on tälläkin kaudella vaikeasti voitettavissa, etenkin kotonaan. Kotiottelunsa Turun Kupittaalla, eli tulevassa Cupin finaalihallissa, Loimu voitti puhtaasti 3-0.

Loimu esitteli viime viikonloppuna rosterinsa leveyttä, kun lauantaina VaLePaa kiusasi kaudella vähemmän pelannut kuusikko, josta kahden viimeisen erän ajan puolet oli vielä A-junioreita. Sunnuntaina Loimaalla kentällä taas oli alkukaudelta tuttu ”ykkösnyrkki”. Muutenkin päävalmentaja Christophe Achten on käyttänyt viime peleissä laajasti materiaaliaan. Hyvässä vireessä oleva laaja materiaali onkin mahdollistanut taktisten vaihojen käyttämisen sekä muutoksen hakemisen pysyvämipien vaihtojen avulla.

Hurrikaanin avainpelaaja on viime otteluissa ollut Loimun kasvatti yleispelaaja Eemeli Kouki. Ottelussa nähdään myös kahden veljesparin kohtaaminen, kun vastakkain iskevät Ossi ja Tomi Rumpunen sekä Kasper ja Kasimir Vuorinen. Ennakkoarvailujen mukaan kuitenkin näistä veljeksistä Hurrikaanin pelurit aloittavat vaihdosta, kun taas Loimun puolella sekä Ossi että Kasper ovat hyvin todennäköisesti kentällä.

 

Suomen Cupin puolivälierä:
Loimu vs Hurrikaani
Ke 19.12. klo 18:30
Kerttulan liikuntahalli, Raisio
Ottelun FB-event

Suomen Cupin välierät:
Loimu/Hurrikaani vs Karelian Hurmos (alustavasti 13.1., jos Raisiossa)
VaLePa vs Vantaa Ducks (12.1.)

Suomen Cupin finaali:
Kupittaan palloiluhallissa Turussa 26.1.2019 sekä naiset että miehet

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös