Siirry sisältöön

UUTISET

15.10. Mestareiden liigasta Raisioon – VaLePa vierailee Kerttulassa lauantaina

Mestaruusliiga-kautensa viiden kotiottelun putkella avaava Loimu kohtaa lauantaina kauden kolmannessa ottelussaan Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa VaLePan Sastamalasta. Hallitseva Suomen mestari eteni juuri keskiviikkona jatkoon Mestareiden liigan karsinnoissa kukistamalla kotikentällään hollantilaisen Draisma Dynamon. Mestareiden liigan viimeisellä karsintakierroksella ennen lohkovaihetta VaLePa saa vastaansa Benfican, jossa pelaa ex-valepalainen maajoukkuehakkuri Aaro Nikula. Kotimaan kentillä Loimu ja VaLePa ovat kumpikin pelanneet kaksi ottelua. Loimulla on kotipeleistään 3-1 voitto Tutosta ja tappio Akaa-Volleylle. VaLePa sen sijaan on voittanut samoin 3-1 lukemin sekä Akaa-Volleyn että Kokkolan Tiikerit.

 

Loimun pistelinko kauden ensimmäisissä peleissä on ollut korkealta ja kovaa hyökkäävä sekä erittäin vaikeita leijasyöttöjä viljelevä iranilaishakkuri Ali Fazli. Avausottelussa hän nautti pääosin Tomi Saarisen ja toisessa ottelussa Mauri Kurpan tarjoilusta. Muita loimulaisia onnistujia ovat olleet mm. yleispelaajat Kristaps Smits ja Väinö Rahko.

 

VaLePan joukkueessa on tapahtunut pieniä muutoksia kesän aikana. Uusina kasvoina raitapaidoissa pelaavat mm. maajoukkueen portteja kolkuttelevat Jiri Hänninen ja Severi Savonsalmi, Loimustakin tuttu passari Joel Laakso sekä ulkomaalaisvahvistukset Alberto Cavasin ja Jerome Cross. VaLePan pelin sielu on viime kausien tapaan vuosi taiturimainen passari Mikko Esko.

 

Ottelun isäntänä toimii turkulainen Topsafe, jolla on vuosikymmenten kokemus työntekijöiden suojaamisesta ja vaatettamisesta työpaikoilla. Lauantaina selviää kummalla puolella verkkoa erilaiset suojavarusteet olisivat enemmän tarpeen.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös