Siirry sisältöön

UUTISET

15.11. Loimulle vakuuttava avausvoitto Hurmoksen kustannuksella

Loimu sai revanssin Karelian Hurmoksesta ja kuittasi viime viikonlopun tappion lauantaina Raisiossa. Viime viikonlopun voitto oli Hurmokselle kauden ensimmäinen ja nyt oli Loimun vuoro napata kauden avausvoitto. Samalla Loimu nousi sarjataulukossa Hurmoksen kanssa tasapisteisiin ja ohi paremman eräsuhteen ansiosta. Ottelun loppunumeroiksi kirjattiin 3-0 (25-20, 25-16, 25-19).

  • Viime pelin jälkeen pidettiin pitkä keskustelu ja todettiin että pitää pelata enemmän joukkueena, rauhoittaa tekemistä ja luottaa joukkuekavereihin. Omaan peliin olen tyytyväinen. Treeneissä on haettu hyvin tempoja keskelle ja laitaan. Oli hauskaa pelata, kun veli oli verkon toisella puolella. Nyt meidän väännöt on 1-1. Lauri pääsi pelin jälkeen kuittaamaan yhdestä painopallon voittamisesta, hymyili Loimun passari Lasse Jylhä lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen veljensä rinnalla.

Loimun ja Hurmoksen edellinen kohtaaminen Raisiossa pelattiin täysin tyhjille katsomoille, kun aivan pelin kynnyksellä maaliskuussa tuli tieto ettei yleisöä saa ottaa enää otteluihin koronan vuoksi. Pandemian vaikutukset näkyvät edelleen valitettavan paljon katsomoissa, sillä lauantainakin Kerttulassa oli alle kolmannes Loimun normaalista yleisömäärästä. Vähäinen yleisömäärä ei ole kuitenkaan latistanut ottelutapahtumien tunnelmaa, vaan kahdessa viime ottelussa tunnelma on ollut todella hyvä ja yleisö on ollut se kuuluisa seitsemäs oranssipaitainen pelaaja.

Lauantaina Loimun voiton avain oli koko joukkueen ehjä esitys ja tehokas hyökkäyspelaaminen. Isäntien otteissa oli rentoutta ja itseluottamusta juuri sopivassa määrin ja pelaajat nauttivat hyvästä esityksestään silminnähden. Ottelun avauserä oli vielä melko tasainen, mutta sen jälkeen Loimun hyökkäystehot olivat liikaa Hurmokselle ja Loimu meni menojaan. Ottelun toisen erän ratkaisu oli Aleksei Zhbankovin kaksi syöttövuoroa, jotka olivat liikaa Hurmokselle. Kolmas erä oli Johan Gruvauksen ja Elviss Krastinsin näytöstä, eikä voittajasta ollut enää epäselvyyttä.

  • Voitto tuntuu hyvältä. Se oli itse asiassa minulle ensimmäinen 13 kuukauteen. Tänään oli joukkueena hyvää tekemistä ja taisteltiin joka pallosta. Toki oli myös hyviä yksilösuorituksia, kuten Aleksein syötöt ja Johanin ja Elviksen hyökkäyspelaaminen, kehui Loimun päävalmentaja Per-Erik Dalqvist.

Ottelun paras pistemies oli Loimun hakkuri Johan Gruvaeus 17 pisteellään. Elviss Krastins pelasi parhaan ottelunsa oranssissa paidassa ja kirjautti vakuuttavan hihapelaamisen ohella 13 pistettä. Hurmoksen paras pistemies, ja oikeastaan ainoa onnistuja, oli hakkuri Ville Louhela, joka teki 14 pistettä.

Katso myös: TilastoPelaaja- ja valmentajakommentit

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös