Siirry sisältöön

UUTISET

15.9. Maajoukkuemies Elviss Krastins Loimun mukana

Uusi lentopallon Mestaruusliiga-kausi alkaa lokakuun alussa. Loimu aloittaa kauden kahdella vierasottelulla Pohjois-Suomessa ja kotiavaus on edessä sunnuntaina 11.10. Loimun joukkue on muuten valmis alkavaan kauteen, mutta harjoituksista puuttuvat vielä Suomessa karanteenissa oleva libero Ryan Manoogian sekä vielä kotimaassaan koronan vuoksi jumissa olevat argentiinalaiset yleispelaaja Ignacio Luengas ja keskitorjuja Facundo Imhoff.

Loimu sai helpotusta vajaaseen miehistöönsä syyskuun alussa, kun Suomen maajoukkueesta tuttu yleispelaaja Elviss Krastins (26-v., 192 cm) saapui Turkuun ja liittyi Loimun harjoitusvahvuuteen. VaLePasta kauden 2015-2016 jälkeen Euroopan ammattilaiskentille siirtynyt Krastins pelasi ulkomailla Belgian, Turkin, Puolan ja Ranskan liigoissa. Ottelukohtaisella sopimuksella mukana oleva Krastins hakee edelleen paikkaa myös alkavalle kaudelle ulkomailta, mutta myös Loimussa pysyminen on yksi vaihtoehdoista.

Suomen maajoukkueessa 142 kertaa esiintyneen ja tänään tiistaina 26-vuotta täyttävän kokeneen ja rutinoituneen pelaajan liittyminen joukkueen vahvuuteen lämmitti luonnollisesti päävalmentaja Per-Erik Dalqvistin mieltä:

”Elviss on erinomainen esikuva ja johtohahmo meidän nuoreen joukkueeseen, mutta tilanteet voivat muuttua nopeastikin. Mahdollista toki on sekin että on hän on koko kauden meidän mukana.”

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös