Siirry sisältöön

UUTISET

17.3. Puolivälierille huikea avaus, perjantaina jatketaan Raisiossa

Huikea avauskamppailu puolivälieräsarjalle – perjantaina jatketaan Raisiossa

Loimun ja Akaa-Volleyn välinen puolivälieräsarja alkoi maanantaina Akaassa erinomaisen laadukkaalla avausottelulla. Pudotuspelihermostuneisuutta ei näkynyt, vaan molemmat joukkueet esittivät kenties kauden parastaan. Loimu johti ottelua luvuin 0-2, mutta pitkän erätauon jälkeen ottelu kääntyi niukasti isännille. Loimu lähtee tasaamaan puntteja perjantaina kotiottelussa, johon toivotaan yleisöstä seitsemättä kenttäpelaajaa oranssi-mustille. Avausottelu oli myrskyvaroitus ja nyt kotona laitetaan ottelusarja tasoihin ennen maanantaina vieraissa pelattavaa kolmatta osaottelua.

Maanantain kannattajamatkalla S.I.G-Oksanen opetti Loimun kannattajille uuden ja helpon kaksisanaisen laulun, joka tullaan ottamaan käyttöön perjantain kotiottelussa. Joukkueen jäseniä kävi Oksasen laulukoulussa opettelemassa laulun molemmat sanat ja taputusrytmin, joten tämän videon avulla yleisökin voi opetella sen. ????

 

Kortit ja pääsyliput pudotuspeleissä

Runkosarjaan myydyt kausikortit (siis juuri tämän nimiset kortit) eivät ole puolivälierissä enää voimassa, mutta Loimu-, Vapaa- ja Partnerkortit ovat. PlayOffeihin myydyt PlayOff-kumppaniliput on noudettavissa perjantaina Kerttulasta. Panosten noustessa play offien puolivälierissä, on pääsylippujen hinnat seuraavat (ennakkomyynti Seat4Me):

Aikuiset 18,00 €
Opiskelijat, rekisteröidyt pelaajat, eläkeläiset 15,00 €
Lapset (6-16 v) 9,00 €
Perhelippu (2+2) 45,00 €

 

2. puolivälieräottelu
Loimu – Akaa-Volley
pe 18.3. kello 18:30
Kerttulan liikuntahalli, Raisio

     

 

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös