Siirry sisältöön

UUTISET

18.10. Hurrikaani matkustaa Raisioon haastamaan Loimua

Lauantaina hyvin VaLePaa vastaan taistellut ja vieraille ensimmäisen pistemenetyksen aiheuttanut Loimu saa keskiviikkona vieraakseen Hurrikaanin Loimaalta. Viime vuosina Hurrikaani on ollut lähes poikkeuksetta ennakkosuosikki kaksikon kohtaamisiin, mutta tämän kauden alussa asetelmat muistuttavat enemmän Hurrikaanin pääsarjataipaleen alkuvaiheen voimasuhteita. Loimu on koonnut kolmesta pelaamastaan ottelusta 4 sarjapistettä, kun taas Hurrikaanilla on pistesarakkeessa vielä nolla ja neljästä pelatusta ottelusta on tarttunut mukaan vain kaksi erävoittoa.

 

Loimun pelaajatilanne lauantain VaLePa-otteluun oli haastava, mutta keskiviikon peliin tilanne näyttää jo normalisoituvan. Joukkueen ehdoton syömähammas on alkukaudesta ollut Mestaruusliigan tehokkain pistenikkari Ali Fazli, jolle on kirjattu keskimäärin 28,33 pistettä per ottelu. Hänen ja muiden loimulaisten ruokinnasta ovat vastanneet vahvasti myös syöttöruudussa ja torjuntapelaamisessa esiintynyt nuori, mutta jo kokeneeksi laskettava, Tomi Saarinen sekä Loimaalta kotoisin oleva Mauri Kurppa.

 

Hurrikaanin paras pistemies on ollut maajoukkueenkin mukana kesällä ollut yleispelaaja Aleksi Muukkonen, joka on tehnyt 16,75 pistettä ottelua kohden. Hurrikaanin kokoonpanossa mielenkiintoisia seurattavia ovat myös kotiseudulleen toisen kokeneen keskitorjuja Mikko Suomalaisen rinnalle palannut keskitorjuja Aleksi Kaatrasalo sekä kotiseudullaan jo pidempään vaikuttanut monipuolinen yleispelaaja Tapio Toiviainen. Nuoremmista pelaajista ensimmäisissä otteluissa vastuuta on saanut myös Maskusta kotoisin oleva yleispelaaja Luka Marttila.

 

Keskiviikon ottelussa on tärkeiden Mestaruusliiga-pisteiden lisäksi jaossa myös Varsinais-Suomen lentopalloherruudesta kertovan Siljan Maljan pisteitä. Loimu johtaa tällä hetkellä paikalliskilpailua Tuto-voitosta tulleilla kolmella pisteellä, kun Hurrikaani ja Tuto ovat toistaiseksi vielä nollassa pisteessä.

 

Ottelun isäntänä toimii Eezy Henkilöstöpalvelut.

 

Loimu – Hurrikaani
Ke 20.10. klo 18:30

Ottelun Facebook-tapahtuma

Otteluisäntänä:

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös