Siirry sisältöön

UUTISET

2.1. Vuosi käyntiin Raisiossa kärkikahinalla

Uusi vuosi käynnistyy Raisiossa mielenkiintoisella lentopallon Mestaruusliigan kamppailulla, kun sarjassa toisena oleva Loimu saa vieraakseen sarjassa kolmantena olevan Akaa-Volleyn. Loimu on pelannut yhden pelin Akaata enemmän ja on saalistanut yhden pisteen enemmän. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, jolloin pisteet menivät jakoon Akaa-Volleyn  voittaessa ottelun viidennen erän 15-12.

 

Ex-maajoukkuetähti Olli Kunnarin valmentama vierasjoukkue on tykittänyt pisteitä etenkin Loimua viime kaudella edustaneen iranilaishakkuri Ali Fazlin ja edesmennyttä kuopiolaista Leka Volleyta edustaneen Greg Pettyn johdolla. Joukkueen laitapelaajaosaston täydentää niin ikään iranilainen Mohammadreza Beik, joka taasen on liigan vastaanottopörssissä toisena.

 

Loimun joukkue palaa joulutauolta täydessä iskukunnossa hyvin levänneenä ja harjoitelleena. Joukkueen ykköspistenikkari hakkuri Joonas Jokela valittiin juuri viime kuun pelaajaksi sekä tähdistökentällisen hakkuriksi Mestaruusliigassa ja muutenkin peli oli hyvällä mallilla ennen joulutaukoa. Päävalmentaja Mika Rantanen odottaa mielenkiintoista kohtaamista:

  • Viimeisestä kohtaamisestamme jäi parannettavaa. Akaalla on vahva hyökkäys Fazlin johdolla ja hyvä vastaanotto. Keskiviikon otteluun tullaan tuoreena ja hyvin valmistautuneena. Akaalle ei lähetetä yhtään pistettä ilmaiseksi, kotiyleisön tuella taistellaan varmasti joka pallosta.

 

Keskiviikon otteluisäntänä toimii LähiTapiola Varsinais-Suomi ja ottelu alkaa arkipelille tyypillisesti kello 18:30, mikä tarkoittaa sitä, että happy hour alkaa Kerttulan liikuntahallissa kello 17:30. Tällä kertaa ”häppäri” näkyy hallin anniskeluteltassa.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös