Siirry sisältöön

UUTISET

20.1. Ducks saapuu lauantaina vierailulle Raisioon

Loimu palaa lentopallon Mestaruusliigassa tositoimiin puolentoista viikon ottelutauolta, kun Vantaa Ducks matkustaa lauantaina Raisioon vierailulle nyky- ja ex-pääkaupunkien naapurikaupunkien derbyyn. Otteluisäntänä toimii ME Group.

 

Runkosarjan kääntyessä hiljalleen loppusuoralle taistelee Loimu edelleen hyvistä asemista ja pudotuspelien kotiedusta. Tällä hetkellä Loimu on sarjataulukossa neljäntenä tasapisteissä kolmantena olevan ja yhden ottelun enemmän pelanneen Hurmoksen kanssa. Toisena ole Akaa-Volleykaan ei ole kuin viiden pisteen päässä. Vantaa Ducks hamuaa niin ikään lisää tärkeitä pisteistä sarjataulukon loppupään kamppailussa viimeisistä pudotuspelipaikoista. Ducks on tällä hetkellä sarjataulukossa kymmenentenä, mutta sen yläpuolella olevat TUTO Volley ja PerPo ovat iskuetäisyydellä. Toisaalta jumbona oleva KyKy-Betsetkään ei ole kuin kolmen pisteen päässä vantaalaisista.

 

Loimulle ottelutauko tuli hyvään saumaan, sillä joukkue on saanut Tiikerit-voiton jälkeen ajaa rauhassa sisään joukkueeseen liittynyttä yleispelaaja Eemeli Koukia sekä kuntouttaa nilkkansa alkuvuodesta pyöräyttänyttä Joaquin Layusta. Argentiinalaisen pelikunto on vielä arvoitus ja ratkaisu jäänee pelipäivän aamuun. Myös Ducksille tuli loukkaantumismurheita keskiviikkona, kun 0-3 kotitappioon päättyneen Tiikerit-pelin avauserässä passari Joona Väänänen pyöräytti nilkkansa ja joutui jättämään kentän. Hänen lauantaisesta pelikunnosta ei ole vielä tietoa.

 

Loimun ja Ducksin välinen kamppailua alkaa lauantaina 21. tammikuuta Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa kello 17:00.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös