Siirry sisältöön

UUTISET

23.10. Savo Volley vierailee Raisiossa sunnuntaina

Raision Loimun viiden kotiottelun avausputki lentopallon Mestaruusliigassa päättyy sunnuntaina, kun Savo Volley saapuu vieraaksi Kerttulan liikuntahalliin kello 18.00 alkavaan otteluun. Yksi Mestaruusliigan mestariehdokkaista Savo-Volley on aloittanut kautensa vahvasti. Viidestä ottelusta on koossa viisi voittoa ja vain Karelian Hurmokselle on tullut yksi pistemenetys. Loimu aloitti kautensa hyvin voittamalla Tuton ja nappaamalla pisteen VaLePaa vastaan, mutta edellisessä ottelussa ennakkosuosikin viitta ei sopinut Loimun harteille, vaan odotetusta Hurrikaani-kohtaamisesta lähti kaikki pisteet loimaalaisten mukaan.

 

Savo Volley on monien muiden Mestaruusliiga-joukkueiden tapaan mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Paperilla hyvin vahvan Savo Volleyn kokeneen rungon muodostavat maajoukkueesta tutut Antti Siltala ja Lelu Ojansivu sekä ulkomaalaisvahvistukset Andrus Raadik ja Jakub Kovac. Yksi isoimmista Timo Tolvasen valmentaman joukkueen nuorista tulevaisuuden lupauksista on viime kauden päätteeksi Loimusta Savoon vaihtanut keskipelaaja Aleksei Zhbankov, jonka alkukausi uudessa ympäristössä on ollut vahva. Hakkurin tontilla joissain yhteyksissä Mestaruusliigan väriläiskäksi tituleerattu Ojansivu on saanut haastajakseen nuoren, vasta 17-vuotiaan Veikka Lindqvistin. Nuorella hakkurilla on mittaa 203 cm ja hän on yksi potentiaalisista tulevaisuuden maajoukkuepelaajista.

 

Loimun päävalmentaja Aitor Barrerosilla on koko pelaajisto käytettävissään, kun pitkään poissa ollut Eetu Kulmalakin palasi Hurrikaani-ottelussa pelaavaan kokoonpanoon. Viime ottelussa hieman vaikeuksissa ottelun alussa olleella hakkuri Ali Fazlilla on ollut pieniä vaivoja ja hänen pelivire on pieni kysymysmerkki, mutta muuten joukkueen valmiustilan osalta kaikki pitäisi siis olla valmista savolainen haastamiseen. Kotisalissaan pelaavan Loimun on syytä parantaa useamman piirun verran mm. syöttö-vastaanottopelaamistaan keskiviikon Hurrikaani ottelusta savolaiset kaataakseen.

 

Safiren ja Kaarinan Trimetin isännöimä ottelu alkaa perinteisestä viikonloppuottelusta hieman poiketen kello 18.00.

 

Loimu vs Savo Volley
su 24.10. klo 18:00
Kerttulan liikuntahalli, Raisio
Ennakkoliput netistä
Ottelun Facebook-event

Otteluisännät:

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös