Siirry sisältöön

UUTISET

24.10. Savo Vollley nipisti rutiinilla voiton Raisiosta

Ilman selkäongelmasta kärsivää Mestaruusliigan alkukauden ykköstykki Ali Fazlia sarjakärkeä vastaan kotiparketilleen astellut Loimu pystyi haastamaan Savo Volleyta ajoittain, mutta erävoittoon asti se ei riittänyt, vaan täydet sarjapisteet lähtivät vieraiden matkaan 0-3 (23-25, 21-25, 20-25) lukemin. Vaikkei sarjapisteitä palkinnoksi tullutkaan, niin Loimunkin esitys oli kelvollinen.

  • Mun mielestä Loimu pelasi hyvän pelin, vaikka heiltä puuttui ykkösvasara. Pakko nostaa Pozolle hattua, että aika kylmiltään hakkuriksi ja hyvillä tehoilla vetelee. Me tehtiin ainakin omasta mielestä pikkusen liikaa noita tosi hölmöjä virheitä. Fede pelasi fiksun pelin ja hyökättiin kokonaisuutena hyvin. Ei lähdetty räiskimään ja pidettiin lyönnit ylhäällä, kehui ottelun kokeneempi hakkuri Ojansivu sekä kotijoukkueen hakkurituuraajaa sekä omiaan.

Kotijoukkue nousi avauserän viimeisissä palloissa jo pisteen päähän, mutta vieraiden passari Fedor Ivanov löysi ratkaisupalloissa tehokkaasti virolaisvahvistus Andrus Raadikin, joka teki kaksi vieraiden viimeistä pistettä avauserään. Toinen erä oli tasainen, kunnes parinkymmenen pisteen krouvissa Lelu Ojansivu repäisi syöttövuorollaan ratkaisevan eron joukkueensa hyväksi. Kolmas erä oli ottelun selvin ja vieraat hallitsivat sitä vahvalla rutiinisuorituksellaan alusta loppuun asti.

 

  • Ihan ok peli meiltä. Ei ihan parasta. Tuo meidän syöttö on sellainen, että me saadaan sillä tuhoja aikaiseksi, mutta kun me meinataan saada tuhoja vähän molempiin suuntiin. Hyvää hyökkäämistä mistä menee pointsit Fedelle. Hän pelasi fiksua peliä ja jakoi hyvin passia. Aika rauhallisin mielin sain katsoa sivusta. Kiva että Zhbankov onnistui kotisalissaan. Kerttulasta on aina vaikea saada pisteitä ja jos täältä 3-0 pääsee kotiin, niin kyllä se aika paljon lyhentää kotimatkaa, kommentoi vieraiden päävalmentaja Timo Tolvanen.

 

Ottelun paras pistemies oli 15 pistettä tehnyt Raadik. Ojansivun saalis oli vain yhden pisteen huonompi. Verkon toisella puolella Ojansivun virkaveljeksi vähän vieraalle pelipaikalle astunut Sebastian Pozo Hernandez kokosi isännistä parhaan pistesaaliin 12 pisteellään. Hakkureiden hyökkäysprosentit olivat hyvät – Hernandez 61% ja Ojansivu 60%. Loimulaisista Eetu Mäki pelasi kauden parhaan ottelunsa ja passarin tontilla Mauri Kurpalla oli myös onnistunut iltapuhde. Kotisaliinsa vierasjoukkueen paidassa palannut Aleksei Zhbankov pelasi hyvän ottelun tehtaillen 11 pistettä tehoin +9.

  • Tämän päivän ongelma oli ykköshakkurin puuttuminen, mutta Sebastian teki ison työn 60% tapolla. Syötössä oli iso ero. Ojansivu ja Kovac aiheuttivat meille ongelmia ja me taas ei saatu syötöllä tehoja aikaiseksi. Me saimme vain kaksi pistettä syötöillä ja Savo Volleyn vastaanotto oli noin 60. Yhdelle liigan parhaista hyökkäysjoukkueista se on liikaa, kertoi Loimun päävalmentaja Aitor Barreros.

Ottelun ProLiberoksi valittiin vieraiden japanilainen Shohei Nose ja parhaina pelaajina palkittiin otteluisäntä Safiren toimesta isänniltä Kurppa ja vierailta Ojansivu. Loimun viiden ottelun kotiputki tuli nyt päätökseen ja seuraavaksi suunta käy vieraskentille. Kotisalissaan Loimu iskee seuraavan kerran keskiviikkona 17. marraskuuta.

 

Katso myös: TilastoValokuvatOttelun jälkinen mediatilaisuus

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös