Siirry sisältöön

UUTISET

23.2. Pudotuspelien lähtökohdat ratkaistaan nyt – Akaa-Volley saapuu lauantaina Raisioon

Lentopallon Mestaruusliigaa on joukkueesta riippuen jäljellä viisi tai kuusi ottelua, eli pudotuspelien ja puolivälierien asetelmia ratkaistaan viimeistään nyt käsillä olevissa otteluissa. Puolivälieräparit valikoituvat lentopallossa perinteiseen tapaan, eli runkosarjan voittaja kohtaa kahdeksannen, kakkonen seitsemännen ja niin edelleen.

 

Raision Loimu on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, eli kiinni puolivälierien kotiedussa. Raisiolaisten yläpuolella toisena on lauantaina Kerttulan liikuntahalliin saapuva Akaa-Volley, jolla on kuuden pisteen, eli kahden täyden pisteen voiton, kaula Loimuun. Loimun alapuolella neljäntenä on Karelian Hurmos, joka on Loimun perässä yhden pelatun pelin ja seitsemän pisteen verran. Hurmoksen alapuolella ovat 1-2 pisteen päässä iskuetäisyydellä vielä Savo Volley, Hurrikaani ja Tiikerit, joten runkosarjan päätöskierrokset ovat äärimmäisen mielenkiintoisia ja panokset kovia.

 

Olli Kunnarin valmentama Akaa-Volley kävi keskiviikkona hakemassa tärkeät täydet sarjapisteet Kokkolasta. Kunnari lepuutti ottelussa ykkösnyrkistään yleispelaaja Greg Pettyä sekä ottelun viimeisiä ratkaisupalloja lukuun ottamatta hakkuri Ali Fazlia. Todennäköisesti tämä toimi tehtiin sekä lauantain Raision vierailua että tulevia pudotuspelejä ajatellen.

 

Loimu on saanut valmistautua viime viikonlopun tuplapelien jälkeen tulevaan tärkeään otteluun ehjällä harjoitusviikolla. Valmennuskaksikko Rantanen-Raatikainen saa lähes koko rosterin käyttöönsä, kun riveistä puuttuvat vain jo pidempään armeijavelvollisuuksien vuoksi poissa ollut Aatu Vihola sekä farmijoukkueen riveissä pudotuspelejä jo pelaava Eetu Kulmala.

 

Otteluisäntänä toimii Turun Osuuskauppa, jonka vihreällä S-etukortilla pääsee ilmaiseksi huippuotteluun sisään. Ottelu alkaa Kerttulan liikuntahallissa osoitteessa Kisakatu 4 Raisio lauantaina 25. helmikuuta kello 17:00.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös