Siirry sisältöön

UUTISET

24.2. Mestaruusliigan loppusuora käynnistyy lauantaina Raisiossa

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa siirryttiin keskiviikkona seuraamaan sarjataulukon paremmuusjärjestystä pistekeskiarvon avulla. Samalla päätettiin, että koronasta ja Mestareiden liigasta johtuvien ottelusiirtojen vuoksi kohtuuttomaan peliruuhkaan rukosarjan lopussa joutuvalta VaLePalta jätetään pari peliä pelaamatta. Loimun osalta muutos ei vaikuttanut sarjasijoitukseen ja oranssi-mustat kamppailevat runkosarjan päätöskierroksilla sijoista 5.-7. Hurrikaanin ja Hurmoksen kanssa.

 

Lauantaina Loimu saa kotikentälleen vieraakseen Tiikerit Kokkolasta, joka pitää hallussaan sarjataulukon neljättä sijaa, eli olisi viimeisenä tällä hetkellä saamassa kotiedun pudotuspelien puolivälierävaiheeseen. Tiikeri-ryhmästä erityisen kuumana on viime otteluissa käynyt muun muassa tämän viikon VaLePa-voitossa 31 pistettä takonut ex-loimulainen hakkuri Oskari Keskinen. Nyt hän saa vastaansa kovan haasteen, kun verkon toiselle puolelle asettuu oranssipaitainen Ali Fazli. Keskinen on tehnyt Mestaruusliigassa yhteensä eniten pisteitä, 484 kappaletta, mutta kun huomioidaan pelimäärät, niin Ali Fazli nousee kunniataulukossa hänen ohitseen. Fazli on tehnyt 5,34 pistettä pelattua erää kohden kun Keskisen vastaava luku on 4,79.

 

Toinen ex-loimulainen löytyy Tiikereiden takakentältä, jossa liberopaita päällään palloja peliin nostaa ja kaivaa Ville Sihvonen. Hän löytyy parhaillaan Mestaruusliigan vastaanottotilastosta sijalta 28. prosenttinaan 48%. Loimun liberoista Kyle Dagostino on listan 6. (58%) ja Aatu Kulmala 33. (46%).

 

Maaliskuun 13. päivä päättyvää runkosarjaa on Loimun osalta jäljellä vielä kuusi ottelua, joten pudotuspeliasetelmista isketään nyt tosissaan. Loimun ohjelmassa on Tiikereiden lisäksi kotiottelut VaLePaa ja Hurrikaania vastaan sekä vierasottelut Hurmosta, Ducksia ja Savo Volleyta vastaan.

 

Lauantaina ottelun isäntänä toimii Toyota Auto-Center ja ottelussa on mukana Turun Osuuskauppa, jonka vihreällä S-Etukortilla pääsee ilmaiseksi mukaan kiihkeään Mestaruusliiga-tunnelmaan.

 

LOIMU vs TIIKERIT
la 26.2. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli, Raisio

Ottelun Facebook-tapahtuma

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös