Siirry sisältöön

UUTISET

26.10. Loimun valmennustiimiin kokenut ja menestynyt valmentaja Salosta

Loistavan alkukauden lentopallon Mestaruusliigassa pelannut ja sarjaa puhtaalla pelillä johtava Raision Loimu on vahvistanut valmennustiimiään kokeneella ja menestyneellä valmentajalla, kun salolainen Kari Raatikainen, 62-v., liittyy oranssi-mustien valmennustiimiin apuvalmentajan rooliin. Loimun päävalmentaja Mika Rantanen ja Raatikainen tuntevat toisensa jo viime vuosi tuhannen puolelta, jolloin Rantanen pelasi SM-sarjaa Perttelin Peikoissa.

 

  • Mukavaa saada staffiin mukaan erittäin kokenut valmentaja Suomesta. Uskon, että me saadaan nopeasti yhteiset suuntaviivat valmennukseen, Kari on minulle tuttu jo pitkän ajan takaa. Kokeneesta valmentajasta tulee meille tärkeä osa kokonaisuutta, kertoo Rantanen tyytyväisenä.

 

Loimun valmennuskuviot menivät muutamanakin kertaan kesän ja syksyn aikana uusiksi, mutta se ei ole häirinnyt Rantasen ja joukkueen jo aikaisin keväällä alkanutta hyvää työntekoa. Raatikainen tuo valmennustiimiin lisää sekä osaamista että käsiä ja silmiä niin harjoituksiin, peleihin kuin myös Fitness 24 Sevenin saleilla suoritettaviin fysiikkatreeneihin.

 

Pielavedellä syntynyt, mutta sittemmin salolaistunut Raatikainen on valmentanut menestyksekkäällä urallaan niin pää- kuin apuvalmentajankin roolissa sekä miesten että naisten parissa mm. Pielaveden Sampossa, Perttelin Peikoissa, Korson Vedossa, Salon Viestissä, LP Viestissä, Piivolleyssa, Kempeleen Lentopallossa, Someron Pallossa, LP-Vampulassa, Kuortaneen valmennuskeskuksessa sekä maajoukkueissa. Kuluvan kauden Raatikainen aloitti naisten Mestaruusliigassa Nurmon Jymyn päävalmentajana, mutta tiet seuran kanssa erkanivat syyskuun lopussa.

 

  • Fiilis on hyvä. Paluu Varsinais-Suomeen antaa aikaa myös perheelle. Paluu miesten joukkueen valmennukseen antaa taasen uusia haasteita. Perinteikäs Loimu tuntui tähän hetkeen parhaalta vaihtoehdolta jatkaa valmennusuraa. Kiitos siitä mahdollisuudesta, kommentoi Raatikainen.

 

Loimun joukkueen taustoilla on päätetty jo vähän aikaa sitten puhaltaa tämän kauden osalta peli poikki sekä kuubalaisen hakkuri Alejandro Fuentesin että apuvalmentaja Angel Cobasin ja dominikaaniyleispelajaa Wilfrido Hernandezin kanssa. Joukkueen kokoonpanon mahdollista leventämistä harkitaan ja toteutetaan mahdollisesti kauden aikana.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös