UUTISET

27.11. Akaa-Volley haastaa Loimun Raisiossa tiiistaina

Tiistaina on Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa odotettavissa mielenkiintoinen kamppailu kotijoukkue Loimun ja  Akaa-Volleyn välillä. Molemmat joukkueet ottivat viime perjantaina  varsin riemukkaat 3-0 voitot vastustajistaan, kunLoimu voitti Hurrikaanin Kupittaan palloiluhallissa ja Akaa-Volley Team Lakkapään kotikentällään. Sunnuntaina molemmat joukkueet vuorostaan saivat muistutukset vastustajien taidoista,kun Savo Volley kuittaisi muutaman viikon takaisen 3-2 tappion isännöidessään Loimua Pielavedellä. Akaa-Volley taasen taipui kotonaan Ettalle 3-2 voitettuaan ottelun kaksi ensimmäistä erää.

Loimu on  pelanut runkosarjassa vasta 11 ottelua ja sijoitus vähän vaikealukuisessa sarjataulukossa on tällä hetkellä tasaisessa keskikastissa viides, mutta esimerkiksi yläpuolella neljäntenä oleva Etta on pelannut jo 15 ottelua. Akaa-Volley on pelannut 13 ottelua ja on niistä  keräämillään 13 pisteellä kahdeksantena. Akaa-Volley on  pelanut joukkueista eniten viisieräisiä otteluita häviten niistä viisi ja voittaen yhden. Vieraskentällä Akaa-Volley ei ole seitsemästä yrityksestä voittanut vielä ensimmäistäkään.

Akaa-Volley on vahvistunut sitten viime kauden, kun Pielaveden suunnalt saapui kolmikko Panu Pitkänen, Ville Heiskanen ja Enderwin Herrera. Passariksi Akaa-Volley sai Tamperelle poliisi-opintojen perässä muuttaneen ja paluun liigakentille tehneen Ville Junturan, joka on raisiolaisyleisölle varsin tuttu kapelimestari. Onnistuneelta hankinnalta vaikuttaa myös  bahamalainen keskipelaaja Shonari Hepburn, joka teki sunnuntaina Etta-ottelussa 16 pistettä tehoin +13. Lisäksi joukkueen selkärankaa muodostavat kokenut hakkuri Joni Mikkonen ja ottelukohtaisella sopimuksella mukana oleva maajoukkueen keskipelaaja Sauli Sinkkonen,  joka teki Etta-ottelussa 10 pistettä ylittäen samalla 2000 liigapisteen rajapyykin. Akaa Volleyta valmentaa  virolainen Oliver Luutsepp.

Raision Loimu – Akaa Volley
Ti 27.11.2018 klo 18:30
Kerttulan liikuntahalli, Raisio
Otteluisäntänä: Toyota Auto-Center
Ottelun Facebook-event

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi