Siirry sisältöön

UUTISET

27.11. Otteluennakko: Kauden toinen paikalliskamppailu torstaina Raisiossa

Lentopallon Mestaruusliigassa isketään torstaina kauden toinen Varsinais-Suomen paikalliskamppailu Loimun ja Hurrikaanin. Ensimmäinen paikalliskamppailu joukkueiden välillä päättyi Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa vieraiden 3-0 voittoon. Torstaina pelipaikka on sama kuin ensimmäisellä kerralla ja Mestaruusliigan pisteiden lisäksi on jaossa myös Varsinais-Suomen herruudesta kertovan Siljan maljan toinen kiinnitys.

Hurrikaani on ollut syyskauden ykkösjoukkue ja se pitää hallussaan Mestaruusliigan piikkipaikkaa. Loimu taistelee tällä hetkellä kiivaimmin Kokkolan Tiikereiden kanssa sijoista 5 ja 6. Molemmat varsinais-suomalaisjoukkueet saalistivat viime viikonloppuna täydet sarjapisteet Lakkapään kustannuksella. Hurrikaani antoi lappilaisille yhden Mestaruusliigan lähihistorian suurimmista selkäsaunoista ja Loimukin piti täyden pistepotin Raisiossa, vaikka vierailijoille yksi erävoitto lipsahtikin kolmannen erän lopun pienen suvantovaiheen johdosta.

Yksi Hurrikaanin hyvän pelaamisen arkkitehdeista on ollut kokenut kroatialaispassari Inoslav Krnic, joka on pyörittänyt loimaalaisten peliä millimetrin tarkasti ja tehokkaasti. Hyvästä tarjoilusta ovat nauttineet eniten hakkuri Antti Ropponen ja yleispelaaja Sakari Mäkinen. Viikonlopun Lakkapää-ottelussa Hurrikaani sai kokoonpanoonsa mukaan vielä sairastuvalta pitkään pelikuntoa leikkaushoidon jälkeen hakeneen Eemeli Koukin.

Loimun kokoonpanosta puuttuvat edelleen passari Joel Laakso sekä keskitorjuja Eetu Mäki. Loimun onneksi Puolustusvoimilta löytyi vuoden suurimman sotaharjoituksenkin aikana ymmärrystä lentopallon Mestaruusliigan paikalliskamppailun tärkeydestä, sillä ilman passari Tomi Saarisen poikkeuslomaa olisi Loimu joutunut lähtemään paikalliskamppailuun ilman kumpaakaan varsinaista passariaan ja passivastuun olisi todennäköisesti kantanut nuori farmipelaaja Ville Tuki, jolla ei ole vielä toistaiseksi kokemusta Mestaruusliiga-otteluista muuta kuin vaihtopenkin puolelta.

Paikalliskamppailu alkaa Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa torstaina klo 18.30 ja otteluisäntänä toimii Naantalin Aurinkoinen.

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös