Siirry sisältöön

UUTISET

28.11. Otteluraportti: Hurrikaanin vahva peruspeli jauhoi pisteet Raisiosta

Loimu ja Hurrikaani pelasivat kauden toisen Varsinais-Suomen paikalliskamppailun torstaina Raisiossa. Ottelun niin sanotut pikkupisteet olivat ensimmäisen kohtaamisen kanssa identtiset 61-75, kun tulostaululla seisoi kamppailun päätyttyä 0-3 (18-25, 23-25, 20-25). Hurrikaani otti siis toisen kiinnityksen Siljan maljaan. Vaikka Loimu ei saalistanut pisteitä yhtään enempää kuin kauden ensimmäisessä paikalliskamppailussa, oli joukkueen peli-ilme selvästi rohkeampi ja pirteämpi. Hurrikaanin vahvaa peruspelaamista se ei kuitenkaan vielä riittänyt horjuttamaan.

Loimun ennestään jo hyvin miehitetty sairastupa sai juuri paikallisottelun kynnyksellä ei toivotun vahvistuksen, kun keskitorjuja Trent O’Dea loukkasi vasemman käden peukalonsa harjoituksissa. Sairastuvalla oli passari Joel Laakson seurana keskitorjujista ennestään jo Eetu Mäki, joten päävalmentaja Kasper Vuorinen marssitti vieraiden yllätykseksi avaukseen toiseksi keskitorjujaksi yleispelaaja Väinö Rahkon. Viimeisessä erässä Rahkon paikan otti farmipelaaja Aatu Vihola, jolle kirjattiin erän neljännessä pallossa Mestaruusliiga-uran ensimmäinen piste.

Hurrikaanin sairastuvalla ovi käy toiseen suuntaan kuin Loimulla. Karri Kutinlahti uhkuu pelihaluja parketeille palattuaan ja teki tuhojaan Kerttulassa ollen pyttyraadin mielestä vieraiden paras pelaaja. Kun Eemeli Koukikin on jo palannut kokoonpanoon ja käynyt jo kentälläkin, oli Hurrikaanin päävalmentaja Jussi Heinolla jopa hieman syytä hymyyn paikalliskamppailun jälkeen.

Ottelun avauserä oli tasainen aina puoliväliin asti, jolloin pitkät taitselupallorallit päättyivät kerta toisensa jälkeen Hurrikaanin eduksi. Erä päättyi kahteen peräkkäiseen Karri Kutinlahden ässäsyöttöön. Toisen erä noudatti ensimmäisen kaavaa, mutta lopussa Hurrikaanin ehdittyä jo eräpalloon, sai Loimu kirivaihteen silmään ja nousi Väinö Rahkon syöttövuorolla aina pisteen päähän tilanteeseen 23-24, kunnes Hurrikaanin aikalisän jälkeen Mikko Suomalainen torjui Kasimir Vuorisen hyökkäyksen. Kolmaskin erä oli tasainen, mutta Hurrikaani oli vähän niskan päällä kuitenkin koko ajan. Vierasjoukkueen juhlat käynnisti Mikko Suomalainen torjuntapisteellään illan ensimmäisessä ottelupallossa.

Ottelun paras pistemies oli Hurrikaanin Sakari Mäkinen, joka teki 15 pistettä. Loimun hakkuri Windson Ferreira jäi yhden pisteen pienempään saaliiseen. Isäntien kapteeni Tamir Hershko teki 11 pistettä, mutta muut loimulaiset jäivät vaatimattomiin pistesaldoihin. Karri Kutinlahti teki kevätlaitumelle päässeen varsan innolla 13 pistettä tehoin +8. Ottelun parhaiksi pelaajiksi otteluisäntä Naantalin Aurinkoinen valitsi Hurrikaanista Karri Kutinlahden ja Loimusta Windson Ferreiran.

KATSO MYÖS: TilastotValokuvatEnergiapisteet ja ottelun positiivin

Ottelun jälkeisessä mediatilaisuudessa ottelua kommentoimassa pelaajista Karri Kutinlahti ja Kasimir Vuorinen sekä päävalmentajat Jussi Heino ja Kasper Vuorinen:

Ottelun jälkeinen mediatilaisuus 28.11. Loimu – Hurrikaani 0-3

Julkaissut Raision Loimu Torstaina 28. marraskuuta 2019

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös