Siirry sisältöön

UUTISET

3.9. Yksi suomalaisen lentopallon suurlupauksista kuntoutuu Loimussa

Vuonna 2002 Virroilla syntynyt Virtain Veikkojen kasvatti Veeti Nikkinen on yksi viime vuosien suurimmista suomalaisista lentopallolupauksista. Peräti 208 senttinen hakkuri-yleispelaaja debytoi Suomen miesten maajoukkueessa ilman yhtään Mestaruusliiga-ottelua kesällä 2020. Tuon kesän jälkeen hän lähti suoraan ykkössarjasta ja nuorten maajoukkueen riveistä ammattilaiseksi Belgiaan ja ovet isoille areenoille näytti olevan auki.

Kahden kauden mittainen jakso kivikovan Maaseikin paidassa päättyi kuitenkin epäonnisesti, kun nuoren pelimiehen selässä todettiin välilevyn pullistuma, joka vaati kesällä 2022 kaksikin leikkausta.

  • Välilevyissä oli suuri pullistuma. Oireita oli alaselän kipeys ja säteily vasempaan jalkaan. Pullistuman takia mulla tuli hermovaurio pohkeeseen, mutta siellä ei ollut onneksi mitkään hermoradat poikki, eli pitäisi kuntoutua täysin. Kunto on nyt ihan ok. Parin kuukauden sisällä on mennyt hurjasti vasen jalka eteenpäin ja ihan koko kuntokin, että nyt pystyy jo ottamaan ihan iskulyöntiä hypyllä, innostui Kerttulasta tavoitettu nuori pelimies.

Nikkinen on tällä hetkellä Loimun mukana harjoittelemassa ja kuntouttamassa itseään täyteen pelikuntoon. Ratkaisuja tulevasta tehdään varovaisin askelin pelaajan tuntemusten mukaisesti.

  • Veetin kunto ei ole tietysti vielä entisellä tasolla, mutta kyllä otteista näkee kyllä että on hyvä pelimies kyseessä. Toiveissa on maltillinen ja pitkä yhteistyö, kehui Loimun valmentaja Kai Stenius.

Loimun harjoitusvahvuudessa on kesän ja syksyn aikana ollut myös muutamia nuoria oman junioripolun kasvatteja, kun ulkomaisten pelaajien saapumista on odotettu ja Aleksei Zhbankov loistaa miesten EM-kisoissa Bulgariassa.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös