Siirry sisältöön

UUTISET

28.9. Suomen menestynein saa mestaruusviirit kattoon paikalliskamppailun yhteydessä

Sunnuntaina on Kerttulassa mestareita areenalla, kun hallin seinälle nostetaan Loimun mestaruusviirit. Suomen kaikkien aikojen menestystä mittaavan maratontaulukon ykkösseura on vuonna 1977 alkaneen yhtäjaksoisen pääsarjataipaleensa aikana voittanut kuusi Suomen mestaruutta ja yhden Cup mestaruuden.

Viirit nousevat juhlallisesti hallin kattoon pelaajaesittelyjen jälkeen. Viirit nostetaan Loimun kotipäätyyn, mutta myöhemmin ne tulevat siirtymään viralliselle paikalleen pääkatsomon vastaiselle seinälle. Viirejä nostamaan on kutsuttu kultamitaleita Raisioon tuoneita urheilijoita.

Vuosia on tätä asiaa lämmitelty, joten hienoa että nyt kaupungin aloitteesta saamme viirit seinälle. Toivottavasti mahdollisimman moni mestaruuksien voittamiseen tavalla tai toisella vaikuttamassa olleet pääsevät sunnuntaina juhlistamaan hienoa hetkeä. Olemme kutsuneet pelaajia paikalle, mutta kun ei ole kaikkien yhteystietoja olemassa, niin pitää luottaa myös puskaradion voimaan, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

 

PAIKALLISKAMPPAILUISSA PELATAAN JÄLLEEN MYÖS SILJAN MALJASTA

Sunnuntain ottelussa Loimu saa vastaansa paikallisvastustaja Hurrikaani-Loimaan, jonka kanssa Loimu pelaa nyt jo kolmatta kautta Varsinais-Suomen herruudesta, eli Siljan maljasta. Paikallismestaruus jaetaan siis kolmen runkosarja paikallisottelun perusteella ja voittaja saa vuodeksi haltuunsa Siljan maljan ja Silja Linen lahjoittaman kauden päätösristeilyn.

Loimu on aloittanut kauden kahdella tappiolla, mutta otteluissa on ollut paljon hyvääkin, vaikka pisteet ovat jääneet vielä puuttumaan. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut libero Ville Sihvosen johdolla harppauksia viime vuosien tasoa paremmalla tolalla  ja avausottelun tahmeasti aloittanut hakkuri Gino Naardenkin on löytänyt jo paremmin yhteisen sävelen joukkueen passareiden kanssa.

Hurrikaani aloitta kauden kukistamalla Vantaan Ducksin, mutta maanantaina se jäi Loimun tavoin kotikentällään pisteittä Leka Volleyta vastaan. Hurrikaanin kauden kynnyksellä jättäneen passari Daniel Fordin korvaajan pitäisi olla pelikelpoinen jo viikonloppuna. Torstaina Suomeen ja Loimaalle saapuu Serbian maajoukkueen kakkospassarina syksyn EM-kisoissa toiminut Maksim Buculjevic. Mies on nähty tositoimissa Kerttulassa ennenkin, kun Loimu kohtasi vuonna 2015 Euro Cupin ottelussa serbialaisen Punaisen Tähden.

Paikalliskamppailun otteluisäntänä toimii Varsinais-Suomen Auto-Center.

Loimu vs Hurrikaani
sunnuntai 1.10. 17:00
Kerttulan liikuntahalli, Raisio
Ottelun Facebook-event

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös