Siirry sisältöön

UUTISET

29.1. Loimulle täydet pisteet kauden ennätysyleisön edessä

Loimun viikonlopun vierastuplan ensimmäinen ottelu Joensuun Motonet Areenalla toi Mestaruusliigan kauden ennätysyleisön (1550 katsojaa) edessä täydet sarjapisteet 1-3 (25-18, 22-25, 17-25, 21-25) voitolla. Ottelu oli Hurmoksen tulevaisuuden turvanneen tukikampanjan onnistunut huipennus.

Loimu aloitti ottelun normaalista poiketen niin, että Eemeli Kouki otti seitsikosta Sebastian Pozo Hernandezin paikan. Ottelun edetessä Pozo Hernandez tuli onnistuneesti vaihdosta mukaan peliin. Lisäksi loimulaisten iloksi keskitorjuja Joaquin Lauys palasi pelaavaan kokoonpanoon.

Ottelun avauserä oli Loimun hallintaa, kunnes Tomi Saarisen, Eetu Mäen ja Väinö Rahkon neljän perättäisen torjuntapisteen jälkeen syöttönurkkaukseen asteli kotijoukkueen Mikko Räsänen. Tilanne oli tuossa vaiheessa 17-18, mutta syöttövuoron loppuessa erä oli jo ohi. Räsäsen harvinainen syöttöputki sisälsi peräti kuusi ässäsyöttöä. Avauserän shokkilopun jälkeen Loimun ote piti paremmin kolmessa seuraavassa erässä ja erinomaisesti muun muassa torjuntapelissä onnistunut vierasjoukkue piti isännät kurissa ollen tyly vieras hienoon juhlaotteluun.

  • Älyttömän hieno tapahtuma, kivasti väkeä ja yleisö eli mukana. Toivon, että oli paljon sellaisia katsojia, jotka ei ole käyneet lentopalloa katsomassa. Ihan alkua ja Mikon hyvää syöttövuoroa lukuun ottamatta tuntui, että vietiin peliä. Saatiin hyvällä torjunta-puolustuksella laidoista tehoja alas ja se oli ehkä voiton avain tänään, kommentoi parhaan pelaajan palkinnon pokannut Joonas Jokela.

Ottelun paras pistemies oli Loimun hakkuri Joonas Jokela, joka teki 21 pistettä. Joaquin Layus ja Väinö Rahko ylsivät 12 pisteeseen. Kotijoukkueen paras pistemies oli Mikko Räsänen 18 pisteellään. Joukkueena Loimu voitto torjunnat luvuin 7-17.

  • ­Varmasti oli viime tappio jäänyt takaraivoon ja haluttiin pelata paremmin. Parannettiin monella alueella siitä tähän päivään ja torjuntapeli saatiin hyvällä syötöllä toimimaan. Saatiin myös palloja kentästä ylös ja tapettiin jatkopalloja hyvällä prosentilla, ja saatiin vähän vastustajalta aseita pois, tuumi päävalmentaja Mika Rantanen.

Loimun viikonlopun vierastupla jatkuu sunnuntaina Suonenjoella, jossa vastaan asettuu Savo Volley.

KATSO MYÖS: Tilastot

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös