Siirry sisältöön

UUTISET

29.1. Otteluraportti: Trilogian viimeinen näytös Ducksille

Loimu ja Vantaa Ducks kohtasivat keskiviikkona lentopallon Mestaruusliigan tammikuun lopun trilogian kolmannessa näytöksessä Korsossa. Kaksi ensimmäistä kohtaamista olivat tiukkoja ja päättyivät molemmat Loimun 3-2 voittoihin. Kolmas kerta toden sanoi korsolaisittain ja tällä kertaa Ducks nappasi voiton ja vielä melko selvin lukemin, kun tulostaululla paistoi ottelun jälkeen 3-0 (30-28, 25-21, 25-21) lukemat.

Vaikka Loimullakin oli hyvät hetkensä ja putkensa avauserässä, sortui se ratkaisuhetkillä tehottomuuteen ja Ducks nousi jatkopallojen kautta voittoon. Kun toinenkin erä oli isäntien heiniä, siirryttiin pitkälle erätauolle Ducksin johtaessa 2-0. Loimun ei ollut silti syytä painaa vielä päätä pensaaseen, sillä trilogian kaksi aiempaakin kohtaamista olivat kääntyneet pitkän eräauon myötä. Tälläkin kertaa niin näytti käyvän, kun Loimu johti vielä 8-13. Siinä vaiheessa syöttämään asteli kuitenkin Ducks-passari Michael Milstein. Loimun peli jumittui P4-rotaatioon tyystin. Milstein syötteli pisteitä aina tilanteeseen 15-13 asti ja samalla henkinen ote siirtyi isännille. Loimu roikkui vielä kintereillä mukana, mutta toinen syöttöputki tilanteesta 19-18 tilanteeseen 23-18 ratkaisi lopullisesti ottelun.

Loimun otteita leimasi tehottomuus. Etenkin yleispelaajat Tamir Hershko ja Kasimir Vuorinen sekä libero Avery Aylsworth olivat Lumo-hallissa vaikeuksissa. Hakkurin paikalle siirtynyt Blake Leeson oli Loimun parhaimmistoa ja hänet palkittiinkin vieraiden parhaana pelaajana. Myös viime peleissä loistanut Trent O’Dea oli kelvollisella pelipäällä.

  • Ankat pelasivat paljon paremmin ja ansaitsivat voittonsa, onnittelut Juicalle ja joukkueelle. Meidän oma vastaanotto ja hyökkäys petti tänään. Blake on iloinen poika ja ottanut roolinsa ja vetelee iloisesti aina kun pallo tulee, kommentoi Loimun päävalmentaja Kasper Vuorinen trilogian viimeisen sivun suljettua.

Ottelun paras pistemies oli Ducks hakkuri Bojan Strugar, joka teki 19 pistettä tehoin +11. Kokenut yleispelaaja Toni Kankaanpää ja keskitorjuja Lauri Lehtonen tekivät 14 pistettä mieheen. Loimun paras pistemis oli Blake Leeson, jolle kirjattiin 14 pistettä ja tehot +9. Kasimir Vuorinen teki pisteen vähemmän, mutta jäi tehoissa vain yhden pisteen plussan puolelle. O’Dean luvut olivat 11 +8 ja kapteeni Hershkon vain 7 +1. Loimu kohtaa seuraavaksi kotikentällään sunnuntaina 2. helmikuuta Kokkolan Tiikerit. Ennen liigaottelua Kerttulassa pelataan lauantaina ja sunnuntaina M50-sarjan SM-finaaliturnaus.

KATSO MYÖS: Tilastot

https://www.facebook.com/KorsonVeto/videos/173245287354635/
loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös