Siirry sisältöön

UUTISET

29.9. Loimu esittelee uuden joukkueensa ja kotiasunsa perjantaina Kerttulassa – Happy Hour uusi kokeilu yleisölle

Keskiviikkona liigakautensa voitolla Turussa aloittanut Loimu pääsee esittäytymään omalla kotiyleisölleen ensimmäisen kerran perjantaina, kun Vantaa Ducks saapuu Kerttulan liikuntahalliin Raisioon vierailulle. Ottelu on Ducksille kauden ensimmäinen.

 

Loimun avausottelu oli kohtalaisen hyvä, vaikka sarja-avaukseen kuuluvaa ailahtelua toki otteissa ajoittain olikin. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla eikä mikään osa-alue pettänyt ja päävalmentajana debytoinut Mika Rantanen oli ottelun jälkeen tyytyväinen avaukseen. Kotikentän ja -yleisön jännitykset Loimu karisti jo Keiju Baltic -turnauksessa, jossa Kerttulassa kaatuivat molemmat virolaisvieraat.

 

Ex-loimulaisen Juho Rajalan valmentaman Ducksin kokoonpanossa on kolme uutta pelaajaa sitten viime kauden, kun joukkueeseen ovat liittyneet keskitorjuja Henrik Porkka, libero Louis Pineau ja yleispelaaja Sergej Drobnič. Kotijoukkueen uusista pelaajista Loimu-kasvatti Esko Vuorinen pelasi viime kauden Ducksissa ja myös Joonas Jokelalla on Ducks-menneisyyttä. Ottelu on ensimmäinen Kerttulassa Loimun paidassa myös passari Janne Pyhäjärvelle sekä keskitorjuja Joaquin Layusille. Paluumuuttaja Aapeli Kouki sekä viime kaudelta tutut pelaajat ovat jälleen vuoden vanhempia, kokeneempia ja vahvempia.

 

Ottelun isäntänä toimii Raision kaupunki. Loimu ottaa tällä kaudella käyttöön uuden kokeilun, eli Happy Hourin. Tämä tarkoittaa sitä, että tunti ennen ottelun alkua, eli perjantaina kello 17:30-18:30, hallin myyntipisteissä on erikoishintaisia tarjouksia ja salin puolella tehdään ennakkohaastatteluita. Perjantain tarjouksina on mm. matsimakkara eurolla ja anniskeluteltan oluet hintaan 4,5€. Salin puolella haastatellaan valmentajia ja pelaajia sekä vaihtelevasti Loimu-legendoja ja muita vieraita. Perjantain legendahaastatteluun saapuu ex-kapteeni Marko ”Mappe” Rantanen.

 

Loimu toivottaa tällä kaudella otteluihinsa tervetulleiksi omien junioreiden lisäksi heidän kaverit ja muut nuoret, sillä otteluihin on vapaa pääsy alle 16-vuotiailla.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös