Siirry sisältöön

UUTISET

3.11. Hurrikaani haastaa Loimun lauantain huippuottelussa – pöydällä useita panoksia

Loimun ja Hurrikaani-Loimaan väliset lentopallon Mestaruusliiga-ottelut ovat olleet odotettuja tapahtumia molemmilla paikkakunnilla ja vuosien ajan. Nyt kun joukkueet kohtaavat lauantaina Raisiossa, ovat lähtökohdat kenties vielä kutkuttavammat kuin aikoihin. Loimu johtaa parhaillaan Mestaruusliigaa ja viidentenä oleva Hurrikaani saapuu Kerttulan liikuntahalliin haastajana.

 

Loimu koki kauden ensimmäisen tappion kahdeksannessa ottelussaan keskiviikkona Akaalla. Hurrikaani on voittanut pelaamastaan kuudesta ottelustaan kolme. Lauantain ottelussa on jaossa Mestaruusliiga-pisteiden lisäksi myös paikka Suomen Cupin final four -turnaukseen. Ja tietysti myös Siljan maljan pisteitä, joista kilvoittelevat Varsinais-Suomen herruudesta pelaavat Loimu, Hurrikaani ja TUTO Volley. Lauantain ottelu on Hurrikaanille ensimmäinen Siljan maljan ottelu, kun taas Loimulla on kuusi pistettä Turku-Raisio paikalliskamppailuista.

 

Keskiviikkona julkaistuun Mestaruusliigan lokakuun tähdistökentälliseen valittiin Loimusta peräti kolme pelaajaa, kun valituiksi tulivat passari Tomi Saarinen, libero Esko Vuorinen sekä hakkuri Joonas Jokela, joista viimeisin valittiin myös kuukauden pelaajaksi. Hurrikaanista taasen hakkuri Kristers Dardzāns iski kuun loppupuolella kauden ennätyspisteet pöytään PerPoa vastaan, kun latvialaiselle kirjattiin peräti 44 pistettä yhdessä ottelussa. Hän sai ottelussa kaikkiaan 77 passia ja päätti niistä 34 onnistuneesti. Ottelusta onkin lupa odottaa muiden mielenkiintoisten taisteluparien lisäksi hakkureiden kamppailua, sillä Dardzāns johtaa liigan pistepörssiä ja Jokela on toisena.

 

Vaikkei kuuma paikalliskamppailu juuri lisäväriä tarvitse, niin sitä tuo otteluisäntä Virtasen Maalitehdas. Ja tämän kauden uutuutena Loimun Happy hour alkaa Kerttulassa taas tunti ennen ottelun alkua, eli kello 16:00.

 

 

LOIMU vs HURRIKAANI
La 5.11. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli
Kisakatu 4, Raisio

 

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös