Siirry sisältöön

UUTISET

31.10. Hurmos piti pisteet Joensuussa

Raision Loimun viikonlopun Savon kiertue alkoi lauantaina Joensuussa Karelian Hurmoksen vieraana ja jatkuu sunnuntaina Kiuruvedellä Savo Volleyn isännöimässä ottelussa. Lauantaina isäntäjoukkue Hurmos oli lopulta parempi luvuin 3-1 (25-23, 13-25, 25-20, 25-23).

Lauantain ottelun avauserä eteni Loimun komennossa ja näytti jo tulevan vieraille, kun Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo kutsui joukkonsa aikalisälle tilanteessa 15-20. Mutta erän loppu kääntyi luvuin 10-3 isännille ja samalla siis avauserä 25-23. Toinen erä oli niin ikään vieraiden hallintaa, kun erä oli hetkessä jo lukemissa 1-10. Tällä kertaa Loimun ote piti loppuun asti ja pitkälle erätauolle lähdettiin tasatilanteessa.

Kolmas erä oli tasainen, mutta ratkaisuhetkillä 20 pisteen jälkeen Loimu sortui kolmeen hyökkäysvirheeseen, joiden saattelemana erä meni isännille. Neljännen erän alussa näytti jo siltä, että Loimun selkäranka olisi katkennut, mutta ottelun kalkkiviivoilla vieraat heräsivät taistelemaan ja nousivat jopa tilanteeseen 24-23, mutta Matias Korhosen torjuntapiste päätti lopulta Loimun kirin ja koko ottelun.

Ottelun paras pistemies oli Loimun yleispelaaja Kristaps Smits, joka teki 19 pistettä. Toinen yleispelaaja Väinö Rahko säesti 15 pisteellä. Pääosan ottelusta hakkurina pelasi edellisen ottelun tapaan Sebastian Pozo Hernandez, jolle kirjattiin 7 pistettä. Loimun ykköshakkuri Ali Fazli oli jo kokoonpanossa mukana ja pelasikin osan pelistä, vaikka ei täydessä kunnossa vielä selkävamman jäljiltä olekaan. Hurmoksesta Jere Heiskanen teki 16 ja Eetu Häyrinen 15 pistettä.

 

Katso myös: Tilastot

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös