Siirry sisältöön

UUTISET

5.2. Savo Volley saapuu toistamiseen Raisioon keskiviikkona

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu Raisiossa heti Itsenäisyyspäivän juhlimisen jälkeen, kun Savo Volley saapuu Kerttulan liikuntahallin parketille keskiviikkona 7.12. Loimu lähtee otteluun sarjataulukon jaetulta piikkipaikalta, kun taas yhtenä mestarisuosikkina kauteen lähtenyt Savo Volley on haastavan alkukauden jälkeen noussut sijalle 7. Loimu ja Savo Volley ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen. Kauden ensimmäisen kohtaamisen Raisiossa voitti Loimu luvuin 3-1.

 

Savo Volley saapuu Raisioon kotimaan otteluissa kolmen ottelun tappioputken rasittamana. Vaikka joukkueen isoimmat terveyshuolet ovat helpottaneet, on yhteispelin hiominen ottanut vielä oman aikansa. Loimu aloitti kauden seitsemän ottelun voittoputkella, jonka jälkeen tuli neljä tappiot, kunnes löytyi taas jo kahden otteluna ajan kestänyt voittovire.

 

Loimun joukkue on lähes täydessä iskuvalmiudessa, kun argentiinalaiskeskipelaaja Joaquin Layuskin on palannut kokoonpanoon ja napannut pelipaikan Eetu Mäen rinnalla takaisin itselleen kesken kauden leveyttä rosteriin tuomaan tulleelta jenkkikeskari Seth Golleherilta. Savo Volleyn pelaajistosta joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa teki ehtiväinen japanilaislibero Keisuke Matsuo, joka keikkuu myös Mestaruusliigan vastaanottotilastossa kärkipäässä. Raisiolaisille tutuin pelaaja on Loimun oma kasvatti Aleksei Zhbankov. Suurimmat pistesaaliit savolaisista on alkukaudesta kerännyt jenkkiyleispelaaja Michael Michelau.

 

Ottelun isäntänä toimivat Safire ja Kaarinan Trimet. Otteluisännät tarjoavat Happy hourin ensimmäisen vartin ajan, eli kello 17.30-17.45 ilmaiset pulla-kahvit katsojille. Myös anniskeluteltassa on tuttuun tapaan alehinnat käytössä. Loimun naapuriseura Maskun Kataja on saanut myydä Savo Volley -otteluun tukilippuja, joista kertyvät varat jäävät Katajan toiminnan pyörittämiseen. Seurayhteistyön mahdollistaa Turun Asennusteam.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös