Siirry sisältöön

UUTISET

8.12. Loimulle lauantaina vieraita Rovaniemeltä

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu Raisiossa lauantaina 10. joulukuuta, kun Loimu saa jo pari viikkoa ennen jouluaattoa vieraita Rovaniemeltä Perungan Poikien saapuessa vierailulle. PerPo on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kahdeksan, kun taas Loimun on sarjassa toisena.

 

Sarjataulukosta on kuitenkin turha tehdä liian syvälle meneviä johtopäätöksiä, sillä kuten tämän kauden ottelut ovat osoittaneet, voi tämän kauden liigassa mikä joukkue tahansa voittaa kenet vain kun on sopiva päivä ja pelivire päällä. Tästä hyvänä esimerkkinä PerPo voitti toiseksi viimeisessä ottelussaan Savo Volleyn puhtaasti 3-0, joka taasen kävi juuri hakemassa Raisiosta täydet sarjapisteet.

 

PerPon ehdottomasti tärkein syömähammas on ruotsalaishakkuri Fredric Gustavsson, joka pystyy parhaimmillaan voittamaan pelejä lähes yksinään. Toki hän tarvitsee avukseen vastaanoton ja joukkueen passipeliä pyörittävän kapteeni Lasse Jäntin. Hyökkäyspuolella Gustavssonin tärkein aisapari joukkueen pistetehtailussa on kreikkalaisyleispelaaja Alvi Shurdhi sekä etenkin torjuntahommissa loistanut jenkkikeskipelaaja Daniel Wetter.

 

Loimun pitää parantaa keskiviikon Savo Volley -ottelusta merkittävästi, sillä kukaan oranssi-mustista ei ollut omalla normaalilla tasollaan. Joukkueen terveystilanne on kuitenkin hyvä, joten paluu omalle tasolle vähän heikomman ottelun jälkeen on tehtävissä.

 

Ottelu alkaa Kerttulan liikuntahallissa kello 17.00 ja otteluisäntänä toimii Jäspi. Happy hour tarjouksia on tällä kertaa hallin annniskeluteltassa.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös