Siirry sisältöön

UUTISET

9.1. Otteluennakko: Loimu kohtaa Savo Volleyn perjantaina Turussa

Loimu iskee lentopallon Mestaruusliigan kotiottelun perjantaina Kupittaan palloiluhallissa Turussa. Otteluun saapuu vastustajaksi Savo Volley, jonka johdattelee Turkuun kokenut valmentajalegenda Jukka Tuovinen. Savolaisseura ilmoitti päivää ennen Loimu ottelua, ja kymmenen päivää ennen Suomen Cupin finaaliottelua VaLePaa vastaan, että tämä kausi jää Tuovisen viimeiseksi savolaisjoukkueen peräsimessä. Seura päätyi tiedottamaan edessä olevan valmentajamuutoksen ajoissa, jotta joukkue saa täyden keskittymisrauhan ja pystyy pistämään kaiken fokuksen edessä oleviin Suomen Cupin finaaliin sekä kevään ratkaisupeleihin.

Loimu on pyrkinyt viemään joka kuukausi yhden tai muutamia otteluita Suomen parhaaksi kehuttuun Kupittaan palloiluhallin. Tänä vuonna salivuoron löytymisen kanssa oli haasteita, mutta lopulta sopiva ajankohta löytyi ja vastustaja Savo Volley oli heti myötämielinen ottelusiirrolle, jotta Loimu sai vastustajan vapaana olleeseen pelivuoroon.

Loimun sairastuvalla on ollut tällä kaudella ruuhkaa, mutta tällä hetkellä siellä ei ole pitkäaikaispotilaita, kun passari Joel Laakso on kuntoutunut pelikuntoon keskitorjuja Eetu Mäen tavoin. Yleispelaajista Väinö Rahkon ja Tamir Hershkon vammat eivät osoittautuneet pahoiksi, vaan pelaajat etenevät vaivojen kanssa päivä kerrallaan. Varmuudella Loimun kokoonpanosta on poissa keskitorjuja Trent O’Dea, joka edusti tällä viikolla Australiaa maanosan Olympiakarsinta-turnauksessa. Tällä kertaa Olympialaiset jäivät O’Dealle muiden australialaispelaajien tavoin haaveeksi ja hän on pian takaisin Loimun kokoonpanossa.

Savo Volleyn kuumin pelaaja tällä hetkellä on odotetun harppauksen Mestaruusliigan yleispelaajaeliittiin ottanut Miro Määttänen, joka valittiin joulukuun Mestaruusliigan parhaaksi pelaajaksi. Määttäsen ei kuitenkaan tarvitse kantaa joukkueessa hyökkäysvastuuta yksin, kun rinnalta löytyy muiden muassa kokeneet maajoukkueratsut Lelu Ojansivu ja Antti Siltala.

Loimulla on ollut ennakkolippujen verkkokaupan maksujenvälityspalvelun kanssa ongelmia ja sen vuoksi Savo Volley otteluun myydään pääsylippuja vain hallin ovelta. Myös Turun Sanomien kestotilaajien etuliput ostetaan hallin lippuluukulta kello 17.15 alkaen TS kestotilaajakorttia esittämällä.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös