Siirry sisältöön

UUTISET

Ducks vierailee keskiviikkona Raisiossa

Viime viikonlopun heikon vierasottelun jälkeen Loimulle tarjoutuu mahdollisuus nopeaan kasvojenpesuun, kun se pelaa tällä viikolla kaksi kotiottelua. Ensimmäisenä Raisioon saapuu keskiviikkona Ducks Vantaalta ja lauantaina Kyky-Betset Kyyjärveltä.

Loimu on parhaillaan tasaisen sarjataulukon keskikastissa sijalla 5. ja sille viime viikonlopun Hurmos-tappio oli paha takaisku. Ducks on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä, mutta osoitti iskukykyään vähän aikaa sitten kaatamalla sarjakärki Akaa-Volleyn täyden pistepotin arvoisesti. Ducksilla on matkaa viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävään TUTO Volleyhin seitsemän pistettä. Loimun ja Ducksin kauden ensimmäisen kohtaamisen Korsossa voitti Loimu lukemin 0-3

Vieraiden joukkueesta kenties suurimman huomion on tällä kaudella herättänyt montenegrolaishakkuri Milutin Pavisevic, mutta vahvaa kautta on pelannut myös yleispelaaja Kalle Kattelus. Keskiviikkona Raisiossa pelaavista yleispelaajista Kattelus on Mestaruusliigan pistepörssissä selvästi parhaalla sijalla. Lisäksi Ducksin kanadalaislibero Justin Lui on seuraamisen arvoinen pelimies. Maajoukkueessaan Loimu alumni Tuomas Sammelvuon alaisuudessa pelaava takakentän erikoismies on ollut hyvä läpi alkukauden vähän myöhässä Mestaruusliigaan saavuttuaan.

– Sarjan tasaisuus ja yllätyksellisyys on varmaan kaikkien tiedossa, joten joukkueellamme on täysi keskittyminen Ducks-otteluun. Nimet Porkka, Kattelus, Pavisevic ovat omissa rooleissaan liigan laatupelaajia. Nyt Loimu lähtee puolustamaan ”Kerttulan linnaketta”, kera loistavan kotiyleisön, ennakoi Loimun päävalmentaja Kari Raatikainen.

Raision kaupungin isännöimä ottelu alkaa Kerttulan liikuntahallissa keskiviikkona kello 18:30.

LOIMU vs DUCKS
Ke 24.1. klo 18:30
Kerttulan liikuntahalli, Raisio
Otteluisäntä: Raision kaupunki
Ennakkoliput: Seat 4 me

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös