Siirry sisältöön

UUTISET

Loimu katsastaa valmentajamarkkinoita – Raatikainen ei jatka

Lentopallon Mestaruusliigassa kautensa puolivälieriin päättänyt Raision Loimu joutuu hakemaan uutta päävalmentajaa seuraavaan kauteen. Edellisellä kaudella apuvalmentajana ja tällä kaudella päävalmentajana toiminut Kari Raatikainen ei pysty jatkamaan päävalmentajan roolissa. Sopimus purettiin hyvässä yhteishengessä kokeneen päävalmentajan ja seuran kesken.

– Loimulle iso kiitos mahdollisuudesta liigavalmennukseen organisaatiossa, jossa historia ja menestys on läsnä isosti. Hiukan asetetuista tavoitteista jäätiin, vaikkakin cup-hopea hiukan pettymystä tasoittaa. Taaksepäin katsottuna ensimmäisenä muistuu mieleen talkooporukan into ja ottelutapahtuman fiilikset. Ne olivat huippua. Oranssi sydän sykkiin, kommentoi kotoaan Salosta tavoitettu Raatikainen.

Ratikaisen päävalmentajasopimus oli kaksivuotinen, mutta muutokset on aina mahdollisia ja nyt nämä ajoivat Loimun katsastamaan valmentajamarkkinoita. Raisiolaisten katseet on suunnattu niin kotimaan kuin ulkomaidenkin valmentajamarkkinoille.

– Karin parin kauden panos ja ammattimainen valmennus ansaitsee ison kiitoksen. Harmi ettei yhteistyö jatku. Kotimaiset vaihtoehdot kiinnostavat tietysti aina ja katsotaan nyt millaisia yhteydenottoja saadaan, kun tämä tiedote on julkaistu. Jos kotimaasta ei löydy sopivaa, niin katsotaan ulkomailta. Siellä on ainakin jo nyt noussut esiin erittäin mielenkiintoisia ja kovin meriitein liikkeellä olevia valmentajia, kommentoi Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Loimun ensi kauden joukkueen kokoamisesta tullaan tiedottamaan lisää kevään aikana. Päättyneen kauden pelaajista sopimukset jatkuvat vielä Tomi Saarisen, Aleksei Zhbankovin sekä Samuel Salmisen kanssa. Saarisella ja Zhbankovilla on sopimuksissaan ulkomaanoptiot.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös