Siirry sisältöön

UUTISET

LOIMU VAHVISTUU RAISIOSSA

Loimu näkyy Raisiokeskuksen katukuvassa maaliskuun alusta alkaen entistä isommin ja sen toivotaan myös olevan niin lomailijoiden kuin työmatkalaistenkin huulilla yhtä tiiviisti kuin television Urheiluruudussa. Raision torin laidalle avautuu nimittäin upouusi Hotelli Loimu.

Hotellin taustalla ovat Kangasalla Hotelli Kuohua pyörittävät Noora Aartio ja Mika Järvinen. Ulkopaikkakuntalaisina heidän ykköstoive Raision hotellin nimeksi oli Loimu, josta paikkakunta on ulkopaikkakuntalaisille kaikkein tutuin. Yrittäjät ottivat yhteyttä lentopalloseuraan ja siitä alkoivat hyvin edenneet yhteistyöneuvottelut.

  • Yhteistyö paikkakunnan lippulaivan kanssa on hyvä avaus meille Raisiossa. Toivomme laajaa yhteistyötä myös esimerkiksi paikallisten lähiruokatuottajien ja keskustan alueen yrittäjien kanssa, iloitsi Aartio.

Hotelli Loimussa on monenlaisia huoneita niin yksin kuin vaikka joukkueenakin matkustaville, sekä kaikkea siitä väliltä. Hotellissa on myös ruokailu- ja oleskelutila, jossa tarjoillaan aamuisin aamupalaa ja ryhmät voivat tilata lounaita, päivällisiä ja väli- sekä iltapaloja.

  • Loimun liiga- ja juniorijoukkueille tämä avaa uusia mahdollisuuksia mm. varainhankintaan, kun voimme tarjota meidän verkostoille majoituksia alennetuin hinnoin niin että se hyödyntää meitäkin, kommentoi Jani Nieminen Raision Loimusta.

Hotelli Loimun ilmestyminen Raision katukuvaan on tavallaan myös paluu kaupungin historiaan. Raisiossa on nimittäin toiminut aiemmin Asuntohotelli Loimu, joka oli Raision ensimmäinen hotelli 70- ja 80-lukujen taitteessa.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös