Siirry sisältöön

UUTISET

Loimulle kunnon lumipesut Joensuussa

Jos ei ollut Loimun edellinen lentopallon Mestaruusliigan vieraspeli kuukausi sitten Joensuussa onnistunut, niin vielä pahempi pannukakku tuli torstai-illan ottelusta samassa hallissa, kun isäntäjoukkue Karelian Hurmos antoi vieraille kylmät lumipesut luvuin 3-0 (25-20, 25-20, 25-22) napaten samalla kauden ensimmäisen puhtaan voittonsa.

Edellisessä kohtaamisessa Loimulla toimi sentään torjunta ja tuliaiseksi tuli yksi piste, mutta nyt ei toiminut mikään. Vierailijat eivät olleet missään vaiheessa ottelussa tilanteen päällä tai pystyneet haastamaan viimeisestä pudotuspelipaikasta TUTO Volleyn kanssa taistelevaa Hurmosta. Loimulle Joensuun tammi-helmikuiset pistemenetykset olivat paha kolaus tasaisen keskikastin taistelussa puolivälierien kotietutoiveita ajatellen.

Loimulla on pikaisesti mahdollisuus tehdä ryhtiliike, sillä oranssi-mustat kohtaavat perjantaina Savo Volleyn Siilinjärvellä. Savo Volley on sarjataulukossa kuudentena heti Loimun alapuolella ja vain yhden pisteen vähemmän keränneenä.

Ottelun paras pistemies oli ex-loimulainen Janne Marttila, joka teki 19 pistettä tehoin +10. Hakkuri Isaias Sanches tuki hyvin 15 pisteellä. Loimusta yleispelaaja Tomas Rodriguez teki 10 pistettä, mutta jäi tehoissa vain yhden pisteen plussalle. Hakkurin paikalla Ali Fazlia ajoittain tuurannut Veeti Nikkinen teki 8 pistettä tehoin +4.

KATSO MYÖS: TilastotRuudun matsikooste

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös