Siirry sisältöön

UUTISET

Lumipesuja seurasi kasvojenpesu – Loimulle täydet pisteet Savolta

Loimu sai maukkaan revanssin Suomen Cupin finaalitappiosta Savo Volleylle kun se suoritti torstaisen Joensuun lumipesun jälkeen kasvojen pesun perjantaina Siilinjärvellä. Loimun ja Savo Volleyn piste-ero sarjataulukossa kasvoi neljään pisteeseen, kun Loimu nappasi täydet pisteet 1-3 (23-25, 26-28, 25-20, 21-25) voitolla.

– Latasimme tähän peliin paljon. Meillä on vielä paljon tekemistä, mutta jos tällä tasolla pelataan noin laajalla rintamalla, voimme menestyäkin – voimme voittaa minkä joukkueen tahansa, kommentoi Loimun päävalmentaja Kari Raatikainen.

Sisuuntunut Loimu nosti tasoaan monella rintamalla edellisillan mahalaskun jälkeen. Eniten petrasi hakkuri Ali Fazli, joka tehtaili Siilinjärvellä 31 pistettä tehoin +21. Loimun parhaaksi pelaajaksi palkittu passari Tomi Saarinen löysi myös muita kuumia pelaajia, joista yleispelaaja Tomas Rodriguez teki 20 ja keskipelaaja Aleksei Zhbankov 13 pistettä.

Jos oli Savo Volley Cup-finaalissa Turussa hyvä laajalla rintamalla, niin Siilinjärvellä keltapaidat jäivät liikaa hakkuri Joonas Jokelan varaan. Hän toki teki 28 pistettä hyvin +24 tehoin, mutta hän ei saanut tukea muilta, kun esimerkiksi yleispelaaja Michael Michelau teki vain 9 pistettä tehoin +1. Silti hän oli joukkueensa toiseksi paras pistemies.

Loimun tärkeät ottelut jatkuvat keskiviikkona Akaalla, jonka jälkeen VaLePa saapuu Kerttulaan sunnuntaina 3.3.

KATSO MYÖS: TilastotRuudun matsikooste

Klikkaa tästä sarjataulukko suuremmaksi:

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös