Siirry sisältöön

UUTISET

Mestaruusliigan runkosarjan päätösviikonlopun avaa Loimu – Tiikerit perjantaina

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeiset kierrokset isketään perjantaina ja lauantaina. Näiden kierrosten aikana ratkeaa sarjan keskikastin joukkueiden lopulliset sijoitukset sekä viikon päästä alkavien puolivälieräsarjojen vastustajat. Raision Loimu kohtaa perjantaina kotikentällään samoista sijoituksista taistelevan Kokkolan Tiikerit sekä lauantaina vieraissa Vantaa Ducksin, joka on jo menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin.

Loimu on tällä hetkellä sarjassa 6. sijalla pisteen Savo Volleyn ja kolme pistettä viimeistä puolivälierien kotietuun oikeuttavaa paikkaa hallussa pitävän Kokkolan Tiikereiden perässä. Raisiolaisilla on siis perjantaina Tiikereitä vastaan pakkovoiton paikka, jotta oranssipaidat voivat tavoitella vielä päätöskierroksella kotietua puolivälieriin. Jos Loimu voittaa perjantaina, ratkaisevat lauantain Ducks – Loimu sekä TUTO Volley – Tiikerit lopulliset runkosarjasijoitukset. Hieman omituisesti Tiikerit pelaa oman runkosarjan päätöskierroksen ottelunsa Turussa puolitoista tuntia myöhemmin kuin muut, joten halutessaan heillä on jonkunlainen taktikoinnin mahdollisuus, kun heidän pelin alkaessa Loimun ja Savo Volleyn lopullinen pistemäärä alkaa olla selvillä.

Loimun peli ei ole sairastelujen ja loukkaantumisten vuoksi ollut täysin uomissaan viime otteluissa, joten kotijoukkueen tärkein tavoite viimeisiin runkosarjaotteluihin lieneekin saada pelaajat takaisin kokoonpanoon ja oma peli kuntoon liiallisen sarjataulukon tuijottamisen sijasta. Tiikerit on saanut kokoonpanoonsa mielenkiitoisen vahvistuksen juuri pudotuspelien kynnyksellä.

Runkosarjan viimeinen kotipeli ja vastassa Tiikerit. Kun vielä sarjataulukkoa silmäilee, huomaa, että panokset kohtuulliset. Tietenkin pelin laatu on tässä vaiheessa, se iso juttu. Mielenkiintoa otteluun lisää Tiikereihin liittyneen maajoukkuemies Jiri Hännisen pelikunto, kommentoi Loimun päävalmentaja Kari Raatikainen.

Perjantaina vietetään kansainvälistä Naistenpäivää, jonka vuoksi Loimu ja otteluisäntä AutoCenter tarjoavat kaikille naisille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun. Lisäksi hallin aulaan tuotavasta Toyotasta jaetaan naisille suut makeaksi suklaan muodossa.

Loimu vs Tiikerit
Pe 8.3 kello 18.30
Kerttulan liikuntahalli, Raisio

Otteluisäntä: Auto-Center
Ennakkoliput: Seat 4 me

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös