Siirry sisältöön

UUTISET

Nähdäänkö Raision ässäottelussa lauantaina ässiä?

Raisiossa isketään lauantaina perinteinen ässsäottelu, kun Loimun pääyhteistyökumppani ja illan otteluisäntä Turun Osuuskauppa tarjoaa kaikille vihreää S-Etukorttia lipunmyynnissä näyttäville ilmaisen lentopalloelämyksen. Se nähdäänkö ässiä myös Kerttulan salin puolella jää nähtäväksi lauantaina, mutta mahdollisuuksia siihen on, kun parketilla nähdään Mestaruusliigan ässätilaston 5., 8., 9. ja 11. sijoilla olevia pommittajia.

Loimu ja vieraaksi saapuva Kyky-Betset taistelevat sarjataulukossa samoista sijoituksista, sillä sijoilla 3.-7. olevat joukkueet ovat tällä hetkellä yhdeksän pisteen sisällä. Loimu pitää hallussaan tällä hetkellä 5. sijaa ja Kyky-Betset 7. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti. Kauden avausottelu Raisiossa päättyi Loimun 3-1 voittoon, mutta ruotsalaislibero Joel Anderson saapui suoraan sopimuksen teosta siihen otteluun ja jenkkikeskipelaaja Colin Lovejoylla ei ollut vielä peliluvat kunnossa. Kauden toinen ottelu joulukuun alussa Kyyjärvellä päättyi Kyky-Betsetin 3-2 kotivoittoon. Lauantain otteluun Kyky-Betset lähtee neljän ottelun tappioputkessa, kun se on kohdannut näissä otteluissa kaikki neljä Loimun yläpuolella sarjataulukossa olevaa joukkuetta.

– Edellinen kohtaaminen Kyyjärvellä (tappio 3-2) jätti varmaan näyttämisen halua. Liigan kärkihakkuri, Jansons, asettaa kovan haasteen, johon meidän viime aikoina hyvin onnistunut torjunta yrittää vastata. Tärkeä ottelu molemmille joukkueille, pohti Loimun päävalmentaja Kari Raatikainen ottelua ennakkoon.

Loimun hakkuri Ali Fazli ei ole viime peleissä ollut täysin oma itsensä ja keskiviikon Ducks-kohtaamisessa hän saikin katsella osan ottelusta vaihtopenkin puolelta, kun kentällä osaamistaan ja painavia iskulyöntejään pääsi esittelemään uransa korkeimman liigaottelun pistesaaliin koonnut Veeti Nikkinen. Lauantaina Loimun hakkureille tulee kova mittari verkon toiselle puolelle, kun valmentaja Raatikaisenkin esiin nostama latvialaishakkuri Renars-Pauls Jansons saapuu toistamiseen Kerttulaan. Huippufyysinen pistenikkari hyökkää todella korkealta ja nähtäväksi jääkin kuka illan ulottuvista hakkureista ottaa Raision ilmatilan haltuun.

Loimu – Kyky-Betset
la 27.1. kello 17:00
Kerttulan liikuntahalli
Kisakatu 4, Raisio
Otteluisäntä: TOK
Ennakkoliput: Seat 4 Me

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös