Siirry sisältöön

UUTISET

Puolivälieräsarja jatkuu maanantaina Raisiossa

VaLePa piti lauantaina kotiedun itsellään, kun se kukisti Loimun puolivälieräsarjan avausottelussa luvuin 3-1. Loimun paikka iskeä takaisin on maanantaina, kun se pääsee avaamaan play off -kevään innokkaan ja äänekkään kotiyleisönsä edessä. Vastus on kova, rutinoitunut ja meritoitunutkin, sillä VaLePa on ollut mukana Mestaruusliigan mitalipeleissä, eli välierissä, viimeiset 12 kautta putkeen.

Lauantain avausottelun toinen erä kuitenkin osoitti, että Loimulla on ottelusarjassa hyvät mahdollisuudet yllättää ennakkosuosikki. Runkosarjassa Loimu voitti joukkueiden kolmesta kohtaamisesta kaksi, mutta sillä ei tietysti ole tässä vaiheessa kautta enää mitään painoarvoa. Loimun sairastuvan ruuhkat ovat helpottumassa, sillä keskipelaaja Felix Egharevba alkaa lähestyä pelikuntoa. Viime ajat kokoonpanosta puuttuneiden joukkueen liberoiden kuntoutumisesta ei ole vielä varmuutta, mutta nuori yleispelaaja Samuel Salminen on paikannut heitä hyvin.

Toinen puolivälieräottelu Loimun ja VaLePan välillä alkaa Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa maanantaina 18.3. kello 18:30. Otteluun myydään ennakkoon Seat 4 me:n kautta sekä paikattomia että paikallisia lippuja. Paikkalippuja voi ostaa päätuomarin taakse Loimun kenttäpuoliskolle sekä yläkerran keskimmäiseen katsomonosaan. VaLePan kannattajia tullaan sijoittamaan alakerran ensimmäiseen katsomolohkoon. Kausikorttien voimassaolo päättyi runkosarjan päättymisen myötä.

LOIMU vs VALEPA
ma 18.3. klo 18:30
Kerttulan liikuntahalli, Raisio
Ennakkoliput: Seat 4 Me

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös