Siirry sisältöön

UUTISET

Runkosarjan ratkaisut käsillä – VaLePa sunnuntaina Raisioon

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja on kaartanut jo loppusuoralle ja nyt ratkaistaan asetelmia pudotuspeleihin. Loimulla on jäljellä vielä kaksi kotiottelua ja yksi vierasottelu, joiden aikana oranssi-mustat taistelevat sijoista 3-7. Eli paljon on sijoja runkosarjassa auki ihan viimeisiin peleihin asti.

Loimu on runkosarjassa tällä hetkellä sijalla 5. ja teoriassa 3. taulukossa oleva sunnuntain vastustaja VaLePakin on vielä ohitettavissa, mutta se vaatii sunnuntain voiton lisäksi voittoja muistakin otteluista sekä vähän apuja muiltakin. Tiukimmin Loimu taistelee kotietuun oikeuttavasta 4. sijasta sitä nyt hallussa pitävän Kokkolan Tiikerien kanssa. Loimu ja Tiikerit ovat tällä hetkellä tasapisteissä ja tulevat kohtaamaan runkosarjassa vielä kertaalleen. Loimu ei voi kuitenkaan tähyillä vain yläpuolella olevia, sillä sen takana Savo Volley ja Kyky Betset ovat vielä iskuetäisyydellä.

VaLePan ex-loimulainen hakkuri Upi Sivula nousi viikolla kaikkien aikojen parhaaksi pistemieheksi Mestaruusliigassa ja sunnuntaina Sivula pääsee parantelemaan lukemiaan taas legendapassari Mikko Eskon erinomaisesta tarjoilusta. Loimulla on ollut viime peleissä vähän kokoonpanohaasteita ja hieman on kysymysmerkkejä myös VaLePa-pelin alla.

– Haastavat ottelut jatkuvat ja joukkueen terveystilanne lisää haastetta. Flunssa-aallon kiertäessä, nopeatkin muutokset joukkueen rosterissa, ovat mahdollisia. Kuitenkin hallitsevan mestarin kohtaaminen sytyttää, niin joukkueen, kuin toivottavasti myös yleisön. Ja tietenkin maajoukkueen uusi GM Mikko Esko, nyt VaLePan passarina, on riittävä haaste Loimun torjunnalle, kommentoi Loimun päävalmentaja Kari Raatikainen.

Kerttulassa tuskin tarvitaan sunnuntaina otteluisäntä Jäspin tarjoamia lämmityspalveluita, kun joukkueet ja kotiyleisö lämmittävät Kerttulan jo lähes play off -fiilikseen.

LOIMU – VALEPA
Su 3.3. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli, Raisio

Otteluisäntä: Jäspi
Ennakkoliput: Seat 4 me

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös