Siirry sisältöön

UUTISET

Virtuaalinen fanimatka Lappiin 18.-19.1.

Voittoputkessa pohjoisen kiertueelle tiistaiksi ja keskiviikoksi lähtevä Loimu järjestää virtuaalisen fanimatkan Rovaniemi-Oulu reissulle 18.-19.1. Lapin kiertueen fanimatkan tukilipun hinta on 30€. Linja-autossa on laulunkin mukaan tunnelmaa ja nyt sama tunnelma luodaan pohjoisen otteluiden ympärille WhatsApp-ryhmässä.

Fanimatkalaiset liitetään siis WhatsApp-ryhmään, jossa he saavat keskustella kuin bussin penkillä konsanaan ja jonne tulee päivityksiä, kuulumisia ja videotervehdyksiä reissupäivien aikana. Otteluiden käynnissä ollessa siellä käydään keskustelua, jossa kommentaattoreina mukana ovat mm. Loimu-legendat Ville Kakko ja Marko Rantanen. Ryhmään jaetaan myös tilastotietoja yms. otteluista. Fanimatka ei valitettavasti sisällä Ruudun katseluoikeutta, vaan jokainen seuraa ottelua kotisohvalla omin tunnuksin Ruudun tai Mestaruusliigan livescoren kautta.

Ilmoittautuminen fanimatkalle tapahtuu lähettämällä sähköpostitse (info@raisionloimu.fi) tai WhatsAppissa (044-0432116) nimi ja puhelinnumero. Jos haluat antaa joukkueelle pelkän tuen ilman fanimatkalle/keskusteluryhmään liittymistä, tee se Oranssi Sydän 2 -tukilippukampanjan myötä.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös